View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 30 iul 2010, 10:29:00
rodica2010's Avatar
rodica2010 rodica2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iun 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 56
Date: 156cm, 66.6kg
Mesaje: 2.853
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 33 mesaje
Implicit re: Melasma / pete brune / maronii

Citat:
Anterior postat de Crysa Vezi mesajul
slabutelor,

am deschis acest subiect deoarece ma confrunt cu acesta problema.

de aproximativ 2 ani mi-au iesit 2 pete deasupra buzei superioare (arata ca si cand as avea mustata), si am fost la dermatolog anul trecut, acesta mi-a spus ca este melasma (de la expunerea solara), mi-a prescris 1 solutie si crema cu FPS 50.
toata iarna m-am facut cu acestea...si parca s-au estompat..dar de cand a venit vara......pur si simplu nu am mai avut ambitia sa ma fac cu crema...si mai ales sa nu stau la soare (groanzic)......................si astfel au aparut din nou, parca mai accentuate.

eu as vrea sa scap definitiv de ele (din cate am inteles nu prea se poate)...exista tratamente microdermabraziunea, peeling-chimic.....dar mi se pare ca sunt riscante si destul de scumpe...chiar nu as vrea sa fac mai rau decat e...

asa ca, astept pareri si sfaturi pentru fetele care au acceasi problema(sau au avut) si ma pot ajuta cu solutii.
Mie mi-au ramas pe obraz de acum 2 ani si am incercat cu crema de albire dar tot degeaba.Dau cu fond de ten,cu fard de obraz si gata! Noroc ca nu este asa evident! Daca stie cineva vreun remediu, le vom fi recunoscatoare!
rodica2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1656 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1139 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat