View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 06 aug 2010, 19:55:40
Crysa's Avatar
Crysa Crysa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 iun 2010
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 35
Dieta: calcul calorii
Date: 169cm, 68kg
Mesaje: 1.810
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc! Nu mai pot! Ajutor!

Citat:
Anterior postat de AceS Vezi mesajul
Cea mai mare parte din scurta mea viata am fost foarte slaba. Puteam manca orice si nu ma ingrasam. Acum patru ani am inceput sa ma ingras dintr-o data foarte mult. In 2008 iunie am ajuns la 98 de kg, cand am inceput sa ma ingras aveam 50 (2006 septembrie). In vara aceea am slabit pana la 77 (20 octobrie 2008) apoi in iunie 2009 aveam 90 dupa care in luna septembrie am ajuns la 80. Anul 2010 l-am inceput cu 84 dar la inceputul lui aprilie aveam deja 85 si in 12 iunie 98.

Am ajuns la 89 in iulie 2010 dar acum m-am blocat la 90.7 si nu mai pot. Orice fac nu mai slabesc, nu am mancat aproape deloc pana astazi. Azi nu am mai rezistat mai ales ca ma simt foarte deprimata si sunt dintre acei care mananca emotional. O vreme m-am simtit bine si 98 de kg dar apoi am inceput sa sper. Eu sunt genu care daca isi pune tinte aproape imposibile are mai mare sansa de reusita. In momentul asta nici nu imi mai pasa cat slabesc pana in septembrie numai sa mai pierd in jur de 8 kg si dupa aceaa mai vedem.

Imi pare foarte rau ca v-am batut atat la cap, acum ma simt un pic mai bine dar spuneti-mi ce sa mai fac. Ca nu mai rezist inca un an inconjurata de "fotomodele" la scoala. Simt cum o parte din mine moare de fiecare data cand un tip dragut imi zambeste pana nu deve mai jos de bust dupa care se stramba de parca a mancat ceva stricat.

Trebuie sa pot!! imi zis asta zilnic dar in momentul asta aproape m-am dat batuta.

Va rog ajutati-ma si pe mine cu ceva sfaturi.





Ma multumesc tuturor si multa bafta la slabit sau mentinut greutatea.

buna Aces, si bine ai venit printre noi....

in primul rand nu trebuie sa te dai batuta...orice ar fi....
in al doilea rand...spunene ceva despre tine...ce papi?
ce sport faci?
__________________
Jurnal Crysa

Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. ---->e clar ...sunt nebuna!!!