View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 13 sep 2009, 09:04:22
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Smile Re: Cum pot sa am un grafic cu greutatea?

Citat:
Anterior postat de julia_B Vezi mesajul
Buna,sunt una dintre slabute si am o problema...:}am inceput cu o greutate de 85,5Kg si dupa 6 zile de tinut caloriile sub control,am dat jos trei kg!!! Mi-as dori pe langa meniu si consum caloric sa imi pot memora si un grafic cu greutatea corporala si nu stiu cum sa fac!!!!Ajutati-ma!!!!Multumesc!!!
Buna dimineatza Julia ..atata timp cat iti salvezi meniurile pe zile acolo vei avea greutatea pe care ai pus-o din acea zi ..deexemplu ..te duci la meniul de pe data de 5 septembrie ..dai click pe cifra ingrosata si dedesupt la primul tabel iti afiseaza si greutatea ..o sa-ti apara si tie tickerul daca introduci corect toate detaliile tale la preferinte stanga sus ..editeaza detaliile mele ..si acolo trebuie completat greutatea dorita ,initiala etc masuratori
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]