View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 03 sep 2010, 14:04:38
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Vreau sa nu mai fiu o cauza pierduta!

Citat:
Anterior postat de curly.light Vezi mesajul
Buna! Numele meu este Roxana si am 16 ani. Sunt intr-unul din acele momente..cand pur si simplu kilogramele de pe tine par mult prea grele
Am 68 de kilograme.Am avut si 71. dar vreau mai mult. Sunt cat o balenuta. Am inceput ,in urma cu cateva luni ,un regim deosebit de eficient . Dar problema mea e ca nu pot sa ma tin de el Nu in sensul ca as manca o felie de paine in plus ...
Tin regimul timp de o saptamana.....perfect .. slabesc cat ma asteptam(deci ar trebui sa am motivatie in continuare ,teoretic) ..si apoi clachez spectaculos. Din nou ,nu va aasteptati la o greseala micuta.Asteptati-va la vreo 4-5 zile la rand in care cumpar ciocolata si dulciuri cu carul ,si le mananc non -stop .
Nu stiu ,parca e un fel de boala....gen cum sunt alcoolicii .Pur si simplu nu pot sa trec peste etapa asta. Si nu e pentru ca regimul meu ar fi restrictiv -e genul ala de dieta in care mananci mult si cu cap ...si nu iti e niciodata foame.
Si am inceput sa ma gandesc. Poate faptul ca ma inec in dulciuri dupa o saptamana de dieta e pur si simplu o problema in capul meu. Imi lipseste suportul de care am nevoie Pentru ca tin aceasta dieta singura. Parintii ma sprijina....ok. Dar dintre prietenele mele nimeni nu stie. Si e greu de dus o dieta singura,credeti-ma
Asa ca am postat pe acest site,pentru a putea discuta despre asta Ar fi dragut ca subiectul dietei sa nu mai fie un tabu Si pot sa ofer sprijin inapoi tuturor care au nevoie . Unde-s mai multi puterea creste.
Intra aici, poate sa fie ceva nou si bun pentru tine si organismul tau. Este o provocare
http://forum.slabute.ro/concursuri/l...brie-6141.html
In primul rand trebuie sa te gandesti la sanatatea ta,iar dupa la aspectul fizic. Persoanele supraponderale si obeze sunt mult mai mult supuse la diferite boli.

De ce iti cumperi singura dulciuri,daca stii ca nu sunt bune? Eu la inceput asa am renuntat la ele, nu aveam in casa ,nu-mi cumparam. Iar acum e plina casa de dulciuri si am si cioco dietetic,iar momentan nu ma tenteaza. Am observat ca de cand am renuntat la zahar am slabit mai frumos,am mai multa incredere in mine.
Cand vrei sa mananci ciocolata gandestete cat de rau iti v-a sta cu ea pe burtica/fund/coapse! In primul rand totul tine de psihic.

Ai un mare avantaj ca te sustine familie. Eu nu am nici un sprijin la mine in familie,iar la prietene nici atata,toate mananca cipsuri,ciocolata mai ales cand iesim afara seara ,dar eu sunt mai puternica decat acele mici delici,care defapt sunt doar pe moment.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat