View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 21 sep 2009, 12:06:56
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Uleiul de masline in tratamentul celulitei

Peeling cu ulei
Mainile si picioarele vor fi numai bune de mangaiat, dupa o cura de improspatare care va indeparta stratul de celule moarte de la suprafata pielii. Reteta pentru un produs de peeling si ingrijire: amestecati 1 lingura de ulei de masline si 1 lingurita de sare (sau, daca doriti, migdale macinate fin) cu 2 picaturi de ulei de eucalipt. Aplicati apoi amestecul rezultat pe mainile si picioarele umede, masati si, in final, clatiti cu apa calduta.

Bine de stiut: dupa gradinarit, dupa ce ati „trebaluit" cu plante al caror suc pateaza sau cu produse care contin petrol, un astfel de peeling reprezinta o modalitate delicata de a indeparta orice urma…

Masaj binefacator
Traiasca sportul! Dar ce e de facut cand, dupa aceea, avem dureri musculare? Un masaj inlatura tensiunea din muschi. Si lucreaza si asupra pielii cu aspect de coaja de portocala! Reteta pentru un ulei de masaj anticelulitic: amestecati jumatate de ceasca de ulei de masline cu 10 picaturi de ulei de portocale si masati zilnic zonele cu probleme. Masajul trebuie facut cu miscari circulare si cel mai bine este sa folositi o perie speciala.

Masca

O piele frumoasa are nevoie, din cand in cand, de putin ajutor, pentru a nu deveni palida si a nu „capata" riduri de expresie. Reteta pentru o masca hranitoare: amestecati 1 lingura ulei de masline cu argila, pana cand se formeaza o pasta. Adaugati putina apa fierbinte, pana se formeaza o masa cremoasa. Aplicati pe fata, lasati sa actione ze timp de 15 minute, iar in final clatiti cu multa apa. Rezultatul: o piele curata si o senzatie extraordinara de proaspat.
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 21 sep 2009 at 12:09:29.
Răspuns cu citat