View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 01 dec 2010, 14:44:25
claudiam's Avatar
claudiam claudiam este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 sep 2009
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 49
Dieta: dukan
Date: 165cm, 87.5kg
Mesaje: 300
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Obezitatea si sarcina

Citat:
Anterior postat de suchardine Vezi mesajul
Pe 10 mai 2010 aveam 115 Kg (impresionant, nu?). Si simteam nevoia stringenta sa slabesc. Dar nu stiam ca o sa pot slabi pana in acest moment 17 Kg. Cu ajutorul slabutelor, am reusit... Multumesc!
Acum incep o noua etapa din viata mea... mai trebuie sa slabesc inca 18 Kg sau poate doar 8Kg si apoi sa raman insarcinata. Eu am deja o fetita de 5 ani si ar fi cazul sa aiba un fratior sau poate gemeni.
Nu am suficiente informatii despre complicatiile ce pot apare in cursul sarcinii si nasterii, atat pentru copil, cat si pentru mama. Adica, pe net gasim multe discutii generale, dar as vrea sa aflu de la persoane care au trecut direct prin acesta experienta. Ce se intampla si ce se poate intampla...
Astept raspunsurile voastre... incurajari sau, din contra, descurajari...
Din experienta mea pot sa-ti spun ca am facut tensiune pe sarcina adica 140/100 si peste uneori, tensiune care a deranjat-o mult pe doctorita mea si imi zicea mereu de preeclamsie.
Apoi cred ca am avut si glicemia mare la sfarsitul sarcinii si bebe a avut fluctuatii de glicemie si a necesitat urmarire si perfuzii cateva zile la terapie intensiva. nimic grav dar pentru mine ca mamica a fost groaznic sa -l stiu acolo si ma invinovateam ca am mancat prea mult. dar a trecut totul cu bine.
Răspuns cu citat