View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 04 dec 2010, 00:18:01
crissa17's Avatar
crissa17 crissa17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 nov 2010
Locaţie: Bucuresi, Romania
Vârsta: 32
Dieta: disociata
Date: 170cm, 80kg
Mesaje: 565
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: 90 kg la o varsta frageda (adolescenta)

Citat:
Anterior postat de Vale
Salut slabutelevreau si eu sa ma integrez aici si sa devin una dintre voinu mai vreau sa fiu complexata,vreau sa gasesc niste persoane in aceeasi situatie ca si mine,si sa ma sprijine ,sa ma sustina atunci cand o iau razna,s.a.m.d am 16 ani jumate' ,1,58 si 54 de kgvreau si eu sa fiu o fata normala,daca se poate,slabaaaaaaaaa... m-am saturat sa ma abtin de la o tona de lucruri,iar dupa ce ma plictisesc de rutina,sa incep sa mananc de 2 ori,vreau sa merg si eu pe straga cu capu'sus,nu sa-mi fie rusine ca am niste picioare groaase vreau sa ma imbrac si eu cu hainele pe care le am in sifonier pastrate degeabasi asa mai departe...va rog,ajutati-ma!!!chiar am nevoie de cineva si sper sa fie o bucurie ca am gasit site-ul acesta!multumesc

Buna Vale,

Sunt sigura ca aici vei gasi sprijinul de care ai nevoie. In primul rand ar trebui sa folosesti cat mai mult acest site si sa citesti cat de multe experiente posibile si stiluri de a slabi sanatos.

Deocamdata daca nu vrei sa slabesti rapid, iti recomand sa scoti din meniul de zi cu zi urmatoarele: Chipsurile, pufuleti, parizer, cremvusti, carnati, carne de porc, painea, sucurile, carbogazoasele, zaharul, dulciurile in general, cartofii prajiti sau orice fel de prajeli.

Ar trebui sa te bazezi pe alimente precum iaurturi intre 0,1% grasime si 2-3%maxim, branza de vaci, dar nu telemea, pentru ca este sarata si retine apa in corp.

Carne: pui ( fara piele), piept de pui (cel mai sarac in calorii), vita slaba, fiarta sau la gratar si peste, ori la conserva in apa, sau ulei( dar il scurgi bine de tot si il clatesti), cu lamaie miami.

Si binenteles ca un ou fiert nu strica de dimineata, cu o salatica sau legume asa in starea lor naturala. Castraveti, rosii... Sau o omleta dar cu maxim o lg de ulei de masline, daca nu poti sa o faci fara...

Legume cat cuprinde, in orice stare, gatite sau crude. Au un aport caloric foarte scazut, si poti sa mananci sa te umfli si cu putine calorii.

Si nu in ultimul rand fructe. Grefurile sunt cele mai bune in materie de slabit. Daca mananci cam un gref pe zi este foarte bun pentru metabolism si digestie. Portocale, mandarine, fructele de sezon, dar nu prea multe banane...

Intereseaza-te de alimentele cu "calorii negative", varza, ceapa, spre exemplu. Adica, prin digerare, organismul depune mai mult efort si, mai multe calorii sa o digere( varza), decat are aceasta propriu-zis. Am vazut chiar aici pe site un articol cu foarte multe alimente cu calorii negative.

Cu siguranta ca te vei interesa mult mai mult intr-ale slabitului, si vom vorbi mai mult

Iar daca esti prietena cu sportul si exercitiile fizice, sigur fac foarte bine, poti incepe prin a merge 15-30 de minute in fiecare zi. Niste abdomene, Tae-bo cate putin ca e greu. Multe slabute fac tae-bo poti citi pareri si apoi sa te decizi daca vrei sa il pui in practica.

Te pup, si te astept cu niste idei si decizii noi. :*:*:*
crissa17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]