View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 08 ian 2011, 00:05:17
Cassy's Avatar
Cassy Cassy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iul 2010
Locaţie: bv, Romania
Vârsta: 27
Date: 162cm, 70.6kg
Mesaje: 1.721
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal myhaelutza94

Citat:
Anterior postat de myhaelutza94 Vezi mesajul
buna.sunt miha am 16 ani ,52 d kg si 1.72.stiu..o sa mi spuneti ca nu e nevoie sa slabesc.dar eu vreau doar sa scap d burta care s a depus..nu tin o dieta speciala sau ceva.in schimb am renuntat la mancare de tip fast-food,prajeli,sucuri carbogazoase,dulciuri(ma chinui in fiecare zi).sii ma chinui ce sa mai.m am saturat sa nu pot sa port anumite bluze din cauza burticii deci am hotarat sa pun piciorul in prag.azi am mers cu o colega si ne am facut abonament la sala.include un program d aerobic numit total body si cardio.e buna combinatia?asta ar fi prima intrebare as fi vrut sa ma ajutati cu diferite sfaturi,poate din experiente proprii,poate din cunostinte pur si simplu.o alta problema pe care o am:ma balonez rau.nu stiu cum sa scap de asta.solutii?
in rest,BINE V-AM GASITSUCCES TUTUROR!
Bine-ai venit , Miha !
Nu ai de ce sa slabesti, indicele tau corporal deja e mic, tu trebuie doar sa te modelezi/tonifiezi si sa mananci sanatos.Poti sa-ti permiti de 2 ori pe saptamana ceva dulce care nu ingrasa gen 2 bucati de ciocolata amaruie,sau 2 biscuiti cu o lingurita de gem dietetic etc..
Sala e buna,si cred ca e buna combinatia. In general cardio ajuta mult pentru cm din burica,solduri
Pentru balonare poti bea un ceai, cu diferite combinatii de plante gen chimion, anason, fenicul, coriandru, busuioc, izma, maghiran, salvie, musetel, coada soricelului.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
__________________
Jurnal Cassy--->http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...assy-4746.html

__________________________________________

Mancarea-i un minut pe buze si o viata pe solduri !
Cassy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2208 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1691 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1692 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]