Subiect: Cereale Vitalis
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 16 nov 2009, 11:20:57
Roxie's Avatar
Roxie Roxie este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mar 2009
Locaţie: Iasi/Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata de catre mine + sala
Date: 178cm, 64kg
Mesaje: 29
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cereale Vitalis

Sincer si eu am aceeasi dilema! Multi spun ca cerealele trebuie consumate in stare cat mai naturala, fara adaosuri gen ciocolata, fructe uscate etc. Cica si musli ar ingrasa. Am incercat sa ma fortez si sa mananc cereale simple luate din magazine naturiste. Pur si simplu nu am putut. Mi se par foarte fade la gust si chiar scarboase.

Mihaela Bilic spune in cartea ei ca nu conteaza ce cereale alegem sa mancam, ideea e sa le mancam dimineata in mod constant. Ca nu sunt mari diferente in ceea ce priveste caloriile! Nu prea ma incred eu in spusele ei, dar cam tot ce a scris in cartea ei este logic si usor de pus in practica. Ce parere aveti slabutelor?

Eu in fiecare dimineata mananc lapte degresat LaDorna si cereale Fitness simple. Ce nu imi place e ca cerealele imi par exagerat de dulci.
__________________
Tot ce e bun in viata: ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasa!
Roxie, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 4/5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 911 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat