Subiect: S-a dus tot...
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 18 nov 2009, 11:39:03
mayya's Avatar
mayya mayya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 sep 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: stil de viata sanatos pe viata,nu dieta
Date: 169cm, 71.7kg
Mesaje: 520
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: S-a dus tot...

Citat:
Anterior postat de Raluuca Vezi mesajul
Tot efortul depus pana acum s-a dus ... sa va spun : am mancat 2 tablete de 120 g fiecare de ciocolata... intr-o zi!!! pur si simplu nu mai puteam, pofta era prea mare... incepusem sa plang daca sa mananc sau nu... si in final m-am dus si am luat cele 2 ciocolate care le-am gasit in frigider... le mancam si ma uitam la televizor si cand le-am terminat nici macar nu imi aminteam ce gust aveau... sfaturi va rog sa nu se mai intample asta niciodata
Hey dar nu te consuma uita-te la kg tale cred ca esti o mana de om...bine cam multa cioco deodata...dar asta probabil ca ai renuntat de tot la ea...sti ca nu e bine...mai bine mananci cate putin in fiecare zi,ca nu e capat de lume!!si eu mananc cate ceva dulce in fiecare zi ,dar dimineata!! daca ar fi asa usor sa renuntam la ele ce bine ar fi dar nu merge....si eu am obs acest lucru.
mayya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2224 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1707 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1191 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat