View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 03 feb 2011, 19:24:14
Liv86's Avatar
Liv86 Liv86 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Hipocalorica
Date: 159cm, 50.1kg
Mesaje: 94
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 27 ori in 18 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Ade.

Citat:
Anterior postat de Bia22 Vezi mesajul
Buna slabutelor! Ma numesc Bianca si am 14 ani. De mica am o problema, sunt grasuta. mereu am fost asa, dar acum m-am hotarat sa schimb ceva. In vara asta am incercat sa tin o dieta, am slabit 2 kg iar apoi m-am ingrasat 10kg!!!!!!!!!!!!! Nu stiu ce sa ma mai fac!! am 1.60 si 73 de kg.. sport nu prea pot face deoarece am probleme cu genunchii.. am sa incerc o dieta cu supa de varza (varza inclusivz) azi am mancat si o chifteluta caci nu m-am putut abtine
credeti ca voi slabi? am banchetul peste 4 luni si vreau sa slabesc cam 20 kg.. va rooooooooooooooooooooooooooog ajutati-ma sunt disperata!!!!!
Buna! In primul rand dieta cu supa de varza nu e o dieta buna, iti da metabolismul peste cap si atunci chiar iti va fi greu sa slabesti! Incearca sa mananci 3 mese pe zi si 2 gustari. Nu sari peste micul dejun-este cea mai importanta masa a zilei unde poti manca mai consistent! La cina nu manca carbohidrati(paine, fructe, paste, dulciuri etc)- niste salata cu carne slaba ar constitui cina ideala! Daca nu poti face sport nu-i nimic si mersul pe jos ajuta! O jumatate de ora de mers pe jos zilnic te va ajuta sa slabesti!
Si 20 kg in 4 luni e cam mult! Pentru a slabi trebuie sa ai rabdare! 10kg maxim in 4 luni e un target mai realist! Sper sa-ti fie de folos sfaturile! O seara buna
Liv86, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1382 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 865 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 866 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]