View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 28 apr 2009, 16:39:39
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Dieta Personalizata de la nutritionist

Chiar vroiam sa deschid un subiect sa intrem fetele daca au fost la nutritionist,noroc ca forumul asta destept mi-a arata ca deja exista un subiect de genul.
In primul rand despre dieta lui Teo,am vazut ca ai scris Slabuta,ca,valoare caloriilor e la 1300.Pai e cam extrem de putin,in primul rand chestia asta trebuie personalizata,si pt un om ce mai face si ceva sport,e deja infometare 1300 de calorii.
Experienta mea cu nutritionisti,am fost la doi,mi s-a intins cate o cura de slabire,dimineata 1 ou,la pranza o branza,si tinuta exact ca acolo,si regulile generale.Mi se pare extrem de frustrant sa mananci doar ceea ce ti se comanda sa mananci,cand ideea principala la nutritionisti e cat mananci,si poti si tu tine cont de asta,avand in acelasi timp grija sa mananci sanatos,fructe si legume,legume mai multe.
Apoi,am avut un prieten care reusise sa slabeasca vreo 30 de kg,cu ajutorul unui nutritionist.
Prima oara,i-a dat un jurnal,unde a trebuit sa scrie timp de 2 saptamani tot ce mananca,si sa manance normal.Asa si-a dat seama nutritionistul unde e problema,care sunt greselile in alimentatie,cand mananca mai mult,dimineata sau seara,si cum sa faca sa ii schimbe aceleasi obiceiuri pe viata.Cu totii ne dorim sa slabim si sa ramanem asa,nu?
El avea voie si o bucatica de ciocolata,si o inghetata mica,dar pentru fiecare trebuia sa faca sport in plus.
Ce mai tin eu minte de la el,e ca,el nu avea voie sa manance avocado,dar avea voie la banane.Deci era ceva destul de peronalizat.
Apoi,el folosea zaharina.Nutritionista il sfatuise sa isi puna o lingurita in cafea dimineata,pt zaharina aia face mai mult rau in corpul lui si il duce in eroare(pe corp ,adica,hai ca te pacalesc,iti dau ceva dulce,dar de fapt nu e zahar),decat o lingurita de zahar.
Voi ati merg la nutritionist?
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat