View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 01:13:39
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc 10-15 kg in 100 de zile

Citat:
Anterior postat de Joycelline Vezi mesajul
Salut !
Am 1,63m si 65 kg si vreau sa slabesc pana la vara *ceea ce inseamna 100 de zile de maine incepand * minim 10 kg. In principiu as vrea sa ajung pana la 55 , dar visul meu e de 50. Am incercat acum 2 saptamani sa tin o dieta personalizata *mancam in jur de 1000de calorii pe zi si faceam 1 ora jumatate sport* , dar am renuntat dupa 5 zile deoarece ba facea mama bunatati , ba imi facea ceva cu ochiul prin magazin... Dar acum sunt mai hotarata ca niciodata sa ajung la greutatea ideala pana la vara.
Fac sport de 3 ori pe saptamana , cate o ora jumatate. Mai exact fac volei , dar pot sa zic ca ma ajuta *inafara de performantele in sport XD* doar la mentinere , deoarece fac de 2 ani si corpul meu s-a obisnuit cu efortul.
La scoala intru la 11 si ies la 5 , ceea ce este destul de rau tinand cont ca nu imi permit sa vin cu salata la scoala , iar antrenament de la 6 30 la 8... Mi-ati putea recomanda o dieta *poate sa fie si foarte stricta , ca vointa am , greu cu timpul dar o scot eu la capat * + niste exercitii care au dat rezultate sau ati auzit ca sunt foarte bune ?
Telul meu : 10-15 kg in 100 de zile.

Va salut
Buna Joycelline si bine ai venit!Ai exact aceeasi inaltime ca a mea si exact aceeasi greutate de la care am plekt si euDe ce nu iti planifici altfel mesele atunci,ca sa poti sa papi cum trebuie.Uite,de exemplu mananca Micul Dejun cand te scoli,sa zicem...8-9..apoi iei o gustare inainte sa pleci la scoala..La tine iti iei un sandwich mai consistent ca sa acoperi nr de calorii pt pranz si eventual un iaurt...apoi pentru gustarica sa mai ai la tn cateva alune/nuci/caju/fistic sau un fruct iar cina o iei cand ajungi acasa,cu conditia sa fie cu 3-4 ore inainte de somn.Ce zici?Cu o dieta stricta nu ai sa ajungi nicaieri...poate ca vei slabi,dar la fel de repede vei pune la loc pentru ca nu vei putea manca toata viata asa de putin,pe cand eu cred ca tu vrei sa iti mentii greutatea odata ajunsa unde ti`ai dorit.Cat despre sport..poti sa faci pe langa volei,1-2 zile si alt fel de antrenament...Ai aici pe site o gramada de filmulete pe care le poti face la tn acasa.Poti incerca hip hop abs,este foarte distractiv,sau daca iti place sa dansezi incearca zumba...sau poti incerca tae`bo...depinde si ce te atrage pe tine.In principiu orice exercitiu este bun,important este sa le mai alternezi pentru ca asa cum ai spus si tu,facand mereu un sigur fel de antrenament organismul se obisnuieste cu el si poate sa nu mai fie la fel de eficient
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]