View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 23 feb 2011, 02:54:55
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit re: Jurnal pycolyna03

Citat:
Anterior postat de pycolyna03 Vezi mesajul
salutare toata lumea ma numesc bianca am 17 ani 1.65 si 77kg. Niciodata nu am fost asa de grasa nici macar nu stiu cand m-am ingrsat atata am ataea haine frumoase trimise de mama mea din italia si imi vine sa plang sa urlu cand vad ca nu imi mai sunt bune :d am un prieten de trei ani el nu imi spune nik dar eu stiu k nici lui nui place asta e cine ma ajuta si pe mine
mie cam greu ca nu pot tine diete din cauza bugetului merg cam de 4 ori pe sapt la sala fac pe bicicleta pe stteper abdomene am si sauna belt ce ziceti am vreo sansa de slabit? astept mesaje va poop azi am baut de dim un capucino cu miere pe la 13 am mancat un ou cu o bucatita de carnat la 18 am mancat tocanita de pui pe la 20 am mancat putne macatoane cu nuci nu stiu de ce nu prea am sete adica e mult daca beau o cana de apa pe zi stiu ca nu e bine dar mnooo... astept ideii si sugestii multumesc anticipat am revenit apropo satu si la 10 si urc tot timpu pe jos ajuta ? scuzatima ca pun atatea intrebari dra eu nu mai stiu ce sa fac iau si pastile de ceai verde sunt bune? off simt ca mor cand vad sunca de pe burta mea
Buna pycolyna!In primul rand trebuie sa te calmezi si sa te inarmezi cu rabdare.

Nu trebuie sa ai bani cu galeata ca sa tii dieta.Poti urma o dieta personalizata,sa te incadrezi intre 1200-1300 de calorii si sa faci sport in continuare.Renunta la dulciuri,prajeli,sucuri,grasimi,produse de fast food si patiserie si inlocuieste painea cu cea de graham/secara/integrala(2 felii pe zi).Evita pe cat posibil cartofii(chiar si fierti sau copti),orezul,pastele fainoase.

In plus,meniul tau de astazi este total dezastruos.In primul rand,capucino ala nu are ce cauta in dieta daramite sa inlocuiasca Micul Dejun care este cea mai importanta masa.Apoi,carnatul la fel,nu este indicat in dieta,la fel si macaroanele.Oul sper ca era fiert si nu prajit.Mananca 3 mese principale+2 sau chiar 3 gustari si sa nu scazi sub 1000 de calorii.

PSentru un rezultat bun trebuie sa ai rabdare,sa iti propui un target realist,de maxim 4 kg pe luna pentru ca o slabire rapida duce la efectul yo-yo,deoarece nu vei putea sa mananci toata viata 500-600 de calorii,iar atunci cand vei ajunge la target si vei incepe sa mananci normal se va pune triplu.Deci...rabdare si ambitie si totul va fi bine!Mult succes!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]