View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 26 feb 2011, 19:30:04
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Vrei sa afli ceva intreaba-ne!

Salut,

Primul pas: calculeaza-ti necesarul de calorii pentru ca sa slabesti. Ai un calculator minunat pe site-ul slabutelor: te duci la Calorii, si apoi pe meniul de pe linia verde, unde scrie Calculator. Du-te la primul calculator, de necesar zilnic. Apoi pui inaltimea, greutatea si varsta ta. Ritmul tau e usor activ acum.

Eu ti-am calculat deja necesarul pt a slabi: 1500 kcal e bine LA MOMENTUL DE FATA. Cu cat slabesti, cu atat vei trebui sa mananci mai putin, pentru ca vei avea nevoie de mai putina mancare pentru a-ti hrani organismul. Verifica in mod periodic cat ar trebui sa mananci.

Eu nu am urmat dieta WW, dar un singur lucru e bine de tinut minte: in dieta WW ai un nr. de puncte de alimente pe care le mananci. Incearca sa te incadrezi la nr-ul de puncte minus vreo 5 puncte pe zi, ca sa ai intotdeauna senzatia ca daca te paleste foamea, poti sa mananci ceva in plus. Pe deasupra, WW nu spune nimic despre CAND sa mananci. Nu e bine sa mananci mult seara, si nici sa acumulezi multe fructe seara.

Iti sugerez sa te uiti putin peste principiile Montignac si South Beach. Dupa parerea mea o combinatie intre aceste principii si moderatie cantitativa (puncte WW, numarat kcal, etc) e cea mai buna strategie pentru o dieta de durata.

Cu mult drag,
Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat