View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 16 dec 2009, 18:07:35
Isabela's Avatar
Isabela Isabela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 dec 2009
Locaţie: suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: isabela
Date: 157cm, 54kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Question Am nevoie de o dieta

Buna...Numele meu e Isabela(22 de ani,1.56cm,57kg) si sunt noua pe site.As avea si eu nevoie de ajutorul vostru.Si eu la randul meu k si voi doresc sa slabesc.Am incercat f multe diete....de care m-am si plictisit si nici nu am avut nici rezultate.Lucrez cam 10-11 ore pe zi si mananc ce prind...uneori prefer sa mananc ceva dulce decat un sandwich,ceea ce este marea mea problema,adica mananc mai mult dulce decat mancare.De aceea as dori sa ma ajutati cu o dieta care contine alimente pe care le pot lua cu mine la servici.
As avea si o intrebare: Este adevarat k intr-o dieta nu se "combina" carnea cu cartofii?
Deoarece,ultima mea dieta pe care am tinut-o 3 sapt(nu asa mult) nu am slabit deloc,nici macar jum'de kg.Dieta era cam asa:
dimineata: o felie de paine neagra + margarina dietetica+o cafea fara zahar
pranz: 100-150gr carne de vita la gratar+salata+1 cartof
cina: un iaurt dietetic

Dimineata si cina era zilnic la fel,doar la pranz mai schimbam carnea cu peste sau carne de pui sau in loc de salata un ou.
Apropo,am tinut si dieta lui Nicoleta Luciu timp de 2 sapt,aia cu un kg pe zi, mancand doar compot de mere si supa de pui dar nu prea mi-a fost de mare ajutor,deoarece in prima sapt am dat jos 3 kg,a doua sapt unul iar dupa ce nu a mai tinul intr-o sapt am pus inapoi tot ce am dat jos in 2 sapt.
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine

P.S. voi incepe dieta din ianuarie
Isabela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2040 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1523 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1007 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat