View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 04 mai 2009, 16:03:44
alexa85's Avatar
alexa85 alexa85 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2009
Locaţie: gherla cluj, Romania
Vârsta: 38
Dieta: VEGETARIANA
Date: 174cm, 72kg
Mesaje: 21
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Unhappy Re: Dieta cu Sirop de Artar

sunt f dezamagita,si f trista,am ajuns sa fac 9 zile si cind m-am cintarit am observat cu stupoare ca pierdusem de la 77 la 73 doar,imi vedea s apling, sa dau cu pumnul in perete si sa tip cit ma tin plaminii...am fumat cred ca vreo 5 tigari una dupa alta de suparare,nu stiu ce sa mai cred, dar sunt f dezamagita.nu mi-am furat caciula nici macar o data si pt asta m-am ofticat cel mai mult dar fie.macar am satisfactia ca hainele ma incap perfect si mai am de dat jos la fundic,vreau neaparat s aajung la cele 65 de kg,sper sa reusesc pina in iunie.voi ce credeti?de la 73 la 65?
inca nu pot minca mai nimic,aseara am avut 2 boluri mici de supa de legume,mai mult zeama si azi dim am avut 2 felii de paine prajita a cite 75 cal 1 cu margarina de soya plus o cafea.de asemenea a ziu ma apuc de exercitii fizice ca nu se mai poate.va rog dati-va cu parerea si spuneti-mi unde credeti ca nu a mers? oare sa se fi obisnuit sistemul cu ce ai dadeam si sa se fi lenevit?
alexa85, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2262 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1745 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1229 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat