View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 26 mar 2011, 16:03:45
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: La lupta !!! Jurnal Ametist

Citat:
Anterior postat de Ametist Vezi mesajul
Am hotarat ca nu se mai poate ! M-am privit in oglinda si pe corpul hidos de atata grasime statea un cap candva frumos,cu o privire trista si dezgustata in acelasi timp. "Asta vrei sa fii ?" ,m-am intrebat retoric.Fireste ca stiam raspunsul,doar trebuia sa-l accept.Asa a inceput a doua lupta cu kilogramele mele.Spun a doua pentru ca in urma cu 2 ani,am slabit 15 kg in doua luni.Aratam asa cum ar fi trebuit sa arat ,dar comoditatea dusa la rang de nesimtire mi-a adus inca 18 kg inapoi.Am citit despre dietele "eficiente " si " ineficiente ", am citit despre tot felul de trucuri.Concluzia mea a fost urmatoarea : totul vine din creier.Nu exista nicio dieta miraculoasa ci doar multa vointa si consecventa.Nu exista compromis sau "calcat stramb " ,pana nu ajungi unde ti-ai propus.Tot ce functioneaza e o incapatanare dusa pana la extrem.Va voi povesti cum am reusit atunci si ce fac si acum pentru a recapata un corp rezonabil de femeie.In primul rand pastrez cu strictete intervalele orare alocate meselor si anume : micul dejun - 8.00 -9.00 , prima gustare - 10.00-11.00 , pranzul - 13.00 -14.00 , a doua gustare - 16.00 -17.00 si cina 18.00 -19.00.Imi incep diminetile cu o cana de ceai verde,neindulcit,dar fierbinte,in loc de cafea.La micul dejun,imi pun in castronelul de bebelus al fiicei mele,fulgi de porumb cu lapte degresat. La 10, mananc un fruct ( mar sau grapefruit ) .La 13 , diverse legume in stare naturala avand alaturi un ou fiert sau un pic de telemea,o bucatica de peste file sau piept de pui cat o palma,la gratar.In fiecare zi ,altceva,ca sa nu ma plictisesc.Acelasi lucru valabil si pentru legume. A doua gustare,un iaurt la cutiuta,natural ,neindulcit. Cina consta salata de legume .Cand ma plictisesc de salata,aleg sa le inlocuiesc cu un bol de fulgi cu lapte.Cina o inchei cu inca o cana de ceai verde in care pun cativa stropi de lamaie. Cam asta e tot ce consum intr-o zi.Nu fac niciun fel de exceptie.Beau cel putin doi litri de apa plata sau ceai,fac abdomene ,sarituri ca mingea si chinuiesc " stepper-ul ,cel putin 7-10 minute. Luni ,21.03.2011 ,am inceput "razboiul " cu kilogramele,cu mine,cu tentatiile si fac din fiecare zi o noua victorie.Dimineata cantarul mi-a aratat cu 3 kg mai putin ,fapt care ma impulsioneaza enorm. Ma bucur ca v-am gasit,ca sunt printre voi,ca nu ma mai simt singura in aceasta lupta grea si Dumnezeu sa se ajute sa ajungem sanatoase la finalul scopului propus.
Buna si bine ai venit!In primul rand vreau sa iti spun ceva(si sper ca nu te superi ca te tutuiesc)..tu mananci foarte foarte putin...Micul Dejun trebuie sa fie ceva mai bogat.Inlocuieste fulgii de porumb cu cerealele musli si mai adauga si un ou fiert sau o feliutza de branza sau poti manca paine de secara/graham/integrala cu branza sau sunca slaba..La pranz pe langa salata aia cu piept de pui/ou/file de peste/telemea poti adauga si putina supa,iar la cina nu manca salata aia goala,ci adauga si o bucatica de carne sau niste sunca slaba in ea.Cumpara`ti un cantar de bucatarie si cu ajutorul lui si al calculatorului de calorii de aici de pe site ai grija sa nu scazi sub 1200-1300 de calorii.Si mai diversifica`ti alimentatia!Mananca si supe,mancare gatita in casa dar cu putin ulei,etc.Si evita combinatiile de carbohidrati(paine,cereale,produse fainoase,cartofi,orez,etc)+proteine(carne si produse animale).Abdomenele nu ajuta la arderea grasimii,alea sunt doar pt intarirea muschilor abdominali,deci cum ei sunt ingropati sub grasime e cam echivalentul unei frectii pe picior de lemn.Chinuie mai mult stepperul ala..cam 30 de minute pe zi si va fi mult mai bine.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]