View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 27 mar 2011, 10:03:52
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Relatia dupa inselat

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Credeti ca merita sa continui relatia dupa inselat?
Sau a doua sansa nu isi are rostul?


Sunt cupluri care traiesc "fals", ca si cum nimic nu s-a intamplat, ea iubeste in tacere un alt barbat, el o inseala ocazional, nu se despart... continua sa traiasca impreuna... De ce credeti ca nu se despart si nu isi cauta fericirea in alta parte?
Hehe slabutzo,taman la tzanc a picat subiectul astaTocmai vorbeam ieri despre chestia asta la mine in jurnalSincera sa fiu,din punctul meu de vedere o relatie dupa inselat nu mai e relatie.Nu as putea niciodata sa iert asa ceva si nici nu cred ca ar avea rost.Daca face lucrul asta nu se poate spune ca inca ma iubeste,deci ce rost mai are relatia in cazul asta?Si daca eu il iert cu siguranta o va face si a doua oara.Stiu exemple concrete ale prietenelor mele care i`au iertat si au continuat sa faca acelasi lucru.Plus ca niciodata o relatie nu va fi la fel dupa ce afli ca ai fost inselata.Poate spui ca da,il ierti si continui relatia cu el,dar in adancul tau stii ca nu vei putea niciodata sa uiti si atunci ce faci?vei trai toata viata cu teama ca o va face iar?Unele pot face lucrul asta,eu nu as putea.Daca m`ar insela,pt mn increderea in el nu ar mai exista,si o relatie fara incredere nu e nimic..

Cat despre cuplurile care traiesc"fals" cred ca o fac mai mult din obisnuita.Se leaga de persoana aceea si chiar daca poate ca nu se mai iubesc,ei raman impreuna de dragul vremurilor trecute sau de teama de a`si pierde"amicul"gasit in persoana iubita.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat