View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 08:03:00
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 32
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Eu si aberatiile mele... Mikky

Buna Mikky!

Am citit cu interes tot ceea ce ai scris, si sa stii ca imi plac oamenii care vorbesc mult! Si eu mai intrec masura catodata! Si in viziunea mea, oamenii vorbareti, nu sunt cei de care trebuie sa te temi!

Problemele tale sunt la fel ca a multor femei, dar dupa cum ai spus ca ai urmarit pe aici cursul jurnalelor, cred ca ti-ai dat si singurica seama! Ideea este sa inveti cate ceva din gresalele tuturor, dar mai ales ale tale!

Ai scris ca ai tinut N diete, si ai avut si efecte ingrijoratoare! Imi pare rau ca s-a ajuns si la afectiuni gastrice! Sper ca acum te-ai linistit, dar dupa ce am citit din ce ai scris, nu imi fac griji!

Ideea este urmatoarea: daca privesti totul ca o dieta, chiar ca te va speria, si corpul la fel nu va raspunde pe masura eforturilor tale! Trebuie sa te gandesti ca mass-media ne influenteaza negativ, ne intra in subconstient, si astfel noi credem ca x produs este bun, numai pentru ca am vazut o reclama care arata un om sanatos manacand acel produs (de ex: carnaciorii, ca toi ziceai de ei ).

Sfatul meu este sa iti faci meniurile, si sa le postezi, ca sa mai fii si certata! Glumesc! Dar stii tu, ca atunci cand cineva iti atrage atentia, parca e constructiv! Pe mine cel putin m-a ajutat fff mult! Si sa nu scazi niciodata sub 1200 de calorii! As putea spune chiar sa ajungi la 1400 de cal pe zi, in functie de metabolismul tau bazal!

Sportul, ehh, aceeasi problema am avut-o si eu! Dar de cand m-am apucat de Turbo Jam ( un fel de aerobic), nu ma mai pot lasa de el! Cred ca trebuie putina ordine si disciplina in viatza, si putintica ambitie! Te sfatuiesc din tot sufletul sa te apuci de sport...si daca nu iti place in casa, poti iesi afara ca tot se face frumos acum!

Hai ca am vb si eu mult! DAR, astept povestioara despre care ai zis! Sa ai o zi minunata si acest jurnal sa iti fie de bun augur pentru descoperirea slabutzei din tine!

Cu drag,
Alexandra
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]