View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 07 ian 2010, 20:43:42
drama queen's Avatar
drama queen drama queen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 1.63cm, 64kg
Mesaje: 1.657
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Sfaturi: cum mi-ar placea sa primesc vestea?...

pai mi s-a spus de mai multe ori.. prima data mi-a zis bunica mea si am zis ca nu stie ce vorbeste(dar stiam ca nu este asa vroiam sa ma mint)
a-2-a oara m-am intalnit cu un fost si mi-a spus chiar asa "vai ce te-ai ingrasat....."
a-3-a oara cand ma durut sa intamplat la liceu eram mai multe fete la baie ne priveam in oglinda si eu aveam o bluzita mai mulata pe corp peste fund , vine o alta colega si imi spune cu o nonsalanta totala de fata cu multa lume ca sunt grasa de ce nu slabesc!!!
cea mai penibila faza baietii,fete si multa lume in jur m-am si am plecat dezamagita de acest lucru..
putea sa imi spuna in particular sau in alt mod nu asa direct pt ca ma deranjat nu faptul ca mi-a zis,ci gestul ei fata de mine erau o gramada in jur..
acum sper sa slabesc si sa nu mai am parte de asemenea ''faze'' si sper ca nici alte fete sa nu aibe parte de aceste lucruri.. jigniri asa de directe..
parerea mea este ca nu poti judeca o pers grasa, plinuta, solida cum o fi daca nu o cunosti si nu stai de vb cu persoana respectiva..si sa ii spui si in fata acelei pers doaresi mai rau in cele mai multe cazuri
va pup
Inaltimea este incorecta. drama queen, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat