Subiect: Jurnal MuffinR
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 04 mai 2011, 11:43:03
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Jurnal MuffinR

Citat:
Anterior postat de MuffinR Vezi mesajul
Bună! Numele meu este Renata, am 20 de ani, am hotărât să-mi fac şi eu un jurnal de slăbire deoarece, în ultima vreme am pus ceva kilograme pe mine şi nu sunt mulţumită deloc, plus că nu mă simt foarte bine în pielea mea aşa. Problema cea mai mare la mine sunt colăceii şi burtica. Acolo se depune cel mai mult tot ce pap eu în plus. Vreau să vă zic că m-am speriat când am urcat pe cântar şi am văzut 65, având în vedere că în vacanţa de vară am avut 58. Adevărul este că nu am prea avut eu grijă. Am venit în Cluj la facultate, stau în cămin cu nişte fete extraordinare, doar că în ultima vreme ne-am cam prostit şi mâncam tot felul de chestii seara târziu. Acum încerc să evit pe cât posibil chestia asta.
Pentru început mi-am propus ceva mai uşor. Am început de luni, 2 mai 2011, să alerg în fiecare zi 10 minute, iar săptămâna viitoare voi adăuga incă 5 minute. În continuare o să văd ce mai fac. Încă nu prea ştiu. Poate mai daţi şi voi ceva sfaturi. Diete stricte nu aş vrea să ţin. Că nu cred că m-aş putea ţine calumea de ele, iar de cum aş termina aş da buzna la bunătăţi "interzise". Deci deocamdată mă antrenez cu jogging-ul şi pentru condiţie fizică, pen că o să am de dat o normă la sport din rezistenţă şi mi-e cam frică sincer. Că prea bună la asta nu sunt..
Buna Renata , Bine ai venit
Ma bucur ca incerci sa adopti un stil de viata sanatos, si sa-l lasi in urma pe cel nepotrivit
Nu trebuie neeaparat sa tii vro dieta anume, daca nu te poti tine de ea, poti sa elimini mancarurile care dauneaza burticii Chipsurile , sucurile , paine o poti inlocuii cu cea integrala/graham, si lista poate continua. Ft bine ca ai inceput sa faci jogging, este cel mai bun in a scapa de colacei.
Uite iti recomand sa faci si pilates, eu am facut , si fac in continuare , si sunt ft multumita de rezultate

POP Pilates
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]