View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 16 ian 2010, 02:14:05
kathy's Avatar
kathy kathy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 ian 2010
Locaţie: Roma, Italia
Vârsta: 40
Date: 162cm, 58kg
Mesaje: 149
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: un ten sanatos si plin de stralucire!

Mitul 1: Cremele de soare doar pentru plaja.

Ai neaparata nevoie de o crema speciala atunci cand te expui razelor UV-adica tot timpul anului, nu doar in vacante.Daca intr-o zi ploioasa nu iti mai sta gandul la o asemenea crema, ai permisiunea specialistului sa nu o folosesti in ziua respectiva. Insa nu uita sa folosesti cel putin o crema hidratanta, care te va proteja impotriva poluarii.

Mitul 2: Pielea uleioasa nu are nevoie de o crema hidratanta.

Uleiul este egal cu sebum-ul, in timp ce umezeala este egala cu apa. Pielea uleioasa poate fi si deshidratata. Un lapte hidratant reduce din uleiozitatea pielii.Sfatul nostru este sa le cumparati pe cele care au la baza doar apa, nu ulei.

Mitul 3: Este obligatoriu sa beti 3 pahare de apa pe zi.

Cateva vesti bune: Nu este vorba de cat de multa apa bei, ci cat de multa apa va retine corpul pentru ati afecta pielea. Secretul este sa bei ceea ce iti place. Daca practici un sport sau lucrezi intr-un mediu cald, este obligatoriu sa bei mai multe lichide. Incearca si retine apa in corp urmand o dieta bazata pe soia, oua, spanac si somon.

Mitul 4: Nu este nimic rau cu sapunul si apa.

Un sapun normal va va usca pielea. Sapunul nuu este un solvent. Daca folosesti un fond de ten care contine ulei, vei avea nevoie de un demachiant care va putea curata bine tenul.

Mitul 5: Toner-ul este esential pentru piele.

Este racoritor, insa nu se foloseste pe termen lung. Acesta se imparte in patru categorii: cel care reimprospateaza si lotiunile slabe care pot contine acid citric sau suc de lamaie, ajutand la echilibrarea balansului pH-ului pielii; toner-ul sau lotiuni care clarifica, putand avea o mica cantitate de alcool in compozitia lor; si astringenti care pot fi abrazivi.In cazul in care nu puteti trai fara toner, alegeti unul mai "tandru".

Mitul 6: Nu exista nici o diferenta intre crema hidratanta si cea pentru ochi.

Minciuni, minciuni. Cremele pentru ochi sunt diferite de cele hidratante, Pielea din jurul ochilor este prima care da semne de imbatranire, din cauza ca este mult mai fina decat restul pielii faciale.

Din acest motiv, este indicat sa folosesti o crema speciala pentru aceasta zona; folosind o crema hidratanta normala pe zona din jurul ochilor poate cauza iritatii.
kathy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1913 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1396 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1397 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 16 ian 2010 at 02:18:09.
Răspuns cu citat