View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 03 iun 2011, 08:27:58
rose rose's Avatar
rose rose rose rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta personalizata
Date: 172cm, 66.2kg
Mesaje: 336
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Turcia - Kusadasi

"Kusadasi (Insula pasarii) este un amestec pitoresc de oras istoric, plaje , sporturi nautice si terestre, distractii, viata de noape, bazaruri si gastronomie delicioasa cu preparate locale. In apropiere se gasesc sit-uri istorice de importanta mondiala : Efes, Templul zeitei Artemis - una dintre cele 7 minuni ale lumii antice, orasul antic Milet, Templul zeului Apolo de la Dydym, Castelul bizantin de la Ayasuluk, Basilica Sf. Ioan, Casa Fecioarei Maria - loc de pelerinaj al crestinatatii si multe altele.

AMPLASAMENT : la 90 km sud de Izmir, pe tarmul marii Egee. PLAJA : in zona se gasesc 18 plaje cu nisip fin si ape curate, cele mai bune pentru practicarea sporturilor nautice fiind Kustur si Tusan. Hotelurile din oferta noastra au plaje proprii.

EXCURSII OPTIONALE : Izmir, Pamukkale, Troia, Efes, Artemis, Milet, Dydym, Ayasuluk, Sf. Ioan, Casa Fecioarei Maria, insula Samos (Grecia), croaziere.

CUMPARATURI : haine din piele, covoare, bijuterii din aur, imbracaminte, dulciuri si bauturi locale, se gasesc in bazar (1.000 de standuri) sau in magazinele de pe strazile din orasul vechi."

"In Cappadocia am inteles ca se poate ajunge cu masina sau cu autocarul doar ca e destul de departe. Se pare ca e o zona superba pentru ca se poate vedea un relief fantastic facut de natura si orase subterane in roci de origine vulcanica. Si de vazut castelul Uchisar. "
__________________
[/URL]
rose rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de rose rose; 03 iun 2011 at 08:36:52.
Răspuns cu citat