Subiect: Jurnal Senzy
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 05 iun 2011, 15:05:27
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Senzy

Citat:
Anterior postat de Senzy Vezi mesajul
Inainte de toate as vrea sa specific ca nu vreau sa fiu criticata, daca vreti sa imi dati un sfat faceti-o dar nu ma criticati.


Acum revenind, ma numesc Diana , am 18 ani aproape. Eu probleme cu greutatea am de cand aveam 13-14 ani, cand parintii mei au plecat in strainatate iar eu am ramas cu bunicii suferind de o depresie m-am ingrasat de la 58 de kg la 65 in 9 luni. Apoi cand m-am mutat cu ai mei in italia, m-am ingrasat de la 65 la 95 intr-un an maxim 2. Apoi incet incet am slabit pana la 90, 87 respectiv. Nu am reusit sa tin diete cu un regim foarte strict. Am incercat sa mananc foarte putin.
Tin sa precizez ca de cand eram mica nu mananc de 3 4 5 ori pe zi.. ci maxim odata de 2 ori..dimineata nu am mancat niciodata , beau doar o cafea si fumez o tigara. Nu pot tine diete pe baza de peste, mi se face rau de la el, pana si de la miros. Singurul fel de carne care chiar imi place este de pui. Nu suport cerealele pe baza de orz..si cam atat. Precizez ca din cauza unei probleme de sanatate, nu pot face mult sport, doar putin si ocazional.Ati sti o dieta potrivita mie? dar care sa nu ma oblige sa mananc mai mult decat mananc acum? pentru ca m-as ingrasa.. cum am facut de atatea ori. Tinand o dieta cu 3 mese pe zi plus 2 gustari in loc sa slabesc m-am ingrasat.
Stiu ca nu este sanatos, dar eu deja cedez psihic, vreau cu orice pret sa slabesc. .
Sper sa pot gasi o dieta care sa ma ajute sa mananc totusi mai sanatos, si sa fie eficienta..

Multumesc slabutelor..
In primul rand nu avem de ce sa te criticam...si eu am inceput tot cum ai inceput tu,cam aceeasi inaltime si aceeasi greutate.si tot ce am slabit am slabit cu sport si 3 mese + 1 sau 2 gustari.Tu probabil te-ai ingrasat din cauza celor 3 mese si 2 gustari fie pentru ca era prea multa mancare,cantitativ,fie pentru ca nu ai facut sport.Inteleg ca ai o problema de sanatate dar,uite,Start walking e un sport foarte lejer,e un fel de mers mai alert.asadar,dupa parerea mea,ar trebui sa te obisnuiesti sa mananci dimineata!asta este regula de aur,cat de putin,numai mananca ceva la micul dejun.eu zic sa mai incerci o data cu 3 mese si 2 gustari,incearca sa tii o hipocalorica.1000-1200 de calorii pe zi,nu e complicat sa cantaresti mancarea si sa calculezi calorii.si,ma repet,incearca sa faci un pic de sport.azi 15 minute,maine 20 si tot asa.nu e complicat.eu am tinut hipocalorica si inca o mai tin.vad ca la mine inca da rezultate...
acum...ce sa zic,asta e parerea mea,asteapta sa vezi ce zic si alte slabute,poate au vreo dieta mai..altfel decat asta
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]