View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 06 iun 2011, 12:48:00
soggy's Avatar
soggy soggy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 dec 2010
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 41
Date: 169cm, 70.5kg
Mesaje: 1.065
Aprecieri acordate: 293
Am fost apreciat(a) de 379 ori in 151 mesaje
Implicit re: Jurnal Alina (soggy) - Trebuie sa slabesc!

Sa continuam.Darius (baietelul meu) se joaca cu jucariutele.. moment de respiro. voi putea astfel scrie aici.

am facut si cateva munite miscare (doar atat) sunt constienta ca trebuie sa fac mai multa miscare dar aici e punctul meu cel mai slab, cred. nu prea reusesc sa ma mobilizez..
astazi m-am cantarit si spre bucuria mea am reusit sa modific ticker-ul.......sper sa scap de kg in plus in perioada pe care mi-am propuso, mai ales ca atunci va fi taierea motului si vreau cu adevarat sa fiu slaba pana atunci.as mai adauga slaba si tonifiata, dar e cam scurt timpul pentru un proiect asa ambitios. insa asta nu inseamna ca nu voi face sport si nu ma voi tine de dieta "dragul meu jurnal".

poate ar fi bine sa scriu cateva cuvinte si despre istoricul kg mele in plus. de fapt cred ca ar fi bine sa spun ca nu am fost niciodata slaba. tot timpulam avut cateva kg de tampon cum spune monti. dar asta in limite absolut normale as putea spune. eram o fata normala in privinta asta.in schimb acum........
am tot oscilat in jurul a 65 kg tot timpul. am tinut diete de tot felul.unele mai sanatoase altele mai nesanatoase. in ultima perioada inainte de a se naste Darius renuntasem la conceptul de dieta. mancam normal. in acelasi timp si greutatea mea se stabilizase..
nu faceam sport desi cel mai probabil ar fi trebuit.......dar gata ce a fost a fost. ma plictisesc si eu sciiind lucruri ce acum oricum nu pot fi schimbate.
la treaba...........dieta scrie pe fruntea mea. viata mea sau mai bine spus calitatea ei este importanta si trebuie sa ma respect.sa imi respect corpul.
big hugs for everyone!
soggy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de soggy; 06 iun 2011 at 12:51:37.