View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 13 iun 2011, 14:07:09
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Lylye - impossible is nothing

Citat:
Anterior postat de lylye Vezi mesajul
Buna fetelor am aproape 19 ani, 1 m 70 si (spre rusinea mea) 87 de kilograme. Sincer, nu stiu cum am ajuns aici. La inceputul liceului, in clasa a 9-a, aveam doar 58 de kilograme. Prin clasa a 10-a am mai pus vreo 3-4 kilograme, dar nu era atat de tragic. Odata cu clasa a 11-a, m-am ingrasat foarte mult. In numai 2 ani, am pus pe mine aproape 25 de kilograme Parca am avut ceva pe ochi pana acum, de nu am vazut cat de mult m-am ingrasat. Obisnuiam sa atrag privirile baietilor, iar acum cand merg pe strada, ma feresc de privirile lor. Cu cateva zile in urma ma plimbam si am trecut pe langa un grup de baieti. Mi-a venit sa plang cand am auzit ce se vorbea pe la spatele meu : "atentie trece buldozerul" si multe alte cuvinte care m-au taiat, parca, cu un cutit. Sa nu mai spun ca in ultimii 2 ani am trait in umbra prietenelor mele suple, admirate de baieti, iau eu stand in spatele lor. Prea tarziu am realizat cat de mult rau mi-au facut placerile mele vinovateeee pentru dulciuri, pentru mancarea fast-food, pentru sucurile acidulate, etc, etc, etc.

De nenumarate ori am incercat sa-mi schimb stilul de viata, dar fara succes. Probabil cel mai mare dusman al meu a fost sintagma "de luni" .... De luni, ma apuc de alergat. De luni, ma apuc de o dieta. De luni, de luni, de luni. Chiar daca azi e tot luni (stranie coincidenta) m-am hotarat ca trebuie sa fac o schimbare in viata mea. Nu numai pentru a fi multumita de felul in care arat, dar nu vreau sa-mi scurtez singura zilele de viata.

Vreau sa fiu mai sanatoasa, vreau sa fiu slabuta din nou!

Si chiar am nevoie de voi, de sustinere, de motivare, stiu ca multe dintre voi ati reusit sa ajungeti la greutatea mult dorita, eu de ce nu as putea?
Sper sa ma primiti in comunitatea de slabute ( pentru mine cel putin, viitoare slabuta ) ...

Pupici
Hei,Lylye! bine ai venit!Te felicit ca ai hotarat sa faci ceva pentru tine,ca ai hotarat sa scoti slabuta din tine la suprafata
Cu ambitie,disciplina si persevernta,ai sa potiTe-ai gandit ce dieta o sa urmezi?
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]