View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 06 iul 2011, 08:54:35
Alexik's Avatar
Alexik Alexik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 4.433
Aprecieri acordate: 30
Am fost apreciat(a) de 36 ori in 31 mesaje
Implicit Re: Jurnal BlackMartini

Citat:
Anterior postat de BlackMartini Vezi mesajul
Salut tuturor probabil sunt primul baiat adolescent de pe aici dar vreau sa slabesc si vreau un loc unde sa-mi tin progresul si sa fiu si incurajat de catre altii. Am 17 ani si saptamana asta m-am apucat incepand de luni de slabit

Primul regim pe care il tin este 1 saptamana regim de supa de varza ..Mi se pare foarte usor de tinut si e sanatos dar ma simt cam slabit la sala cand ma duc..Nu mai pot trage ca inainte e si normal nu am proteine... mananc si cate 1-2 batoane de slabit ca au multe proteine.

Dupa acest regim in care sper sa slabesc 5-6 kg (am slabit 2 in 2 zile) ma voi apuca de un regim facut de mn notat pe un caiet cu un iaurt dimineata si variaza ce pe la ora 5 ...de ex luni o salata de rosie cu branza ...marti 1 hot dog...(stiu ca nu e bn paine dar dak asta mananc toata ziua )

Oricum fac sala de 3-4 ori pe saptamana si mai fac un sport solicitant de 2 ori..si ma gandesc serios sa ma apuc si de innot .
Bine ai venit.
Stii ca dieta cu supa de varza nu e buna deloc nu? Din cauza asta si slabesti 2 kg in 2 zile...si din cauza asta nu ai deloc forta..
Stiu ca vrei sa slabesti repede dar o dieta nu te lasa fara putere.Si vad ca zici de hotdog..nu e bine sa fie mancare pe toata ziua.
Iti dau un exemplu. Degeaba stai 1 saptaman si mananci numai mere ca tot nu vei slabi.Asa-i si cu mancarea asta , un sg fel pe zi.
__________________
If you want something you’ve never had, than do something you’ve never done



Răspuns cu citat