View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 23 iul 2011, 22:47:10
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit re: Jurnal - Piersicuta va fi slabuta!

Citat:
Anterior postat de Piersicuta Vezi mesajul
Bunaa Slabutelor!Sunt piersicuta,noua membra a comunitatii voastre!Deci,am 13 ani(sunt mica,stiu),1.58 si 55 kg
Greutatea de 45 de kg cred ca ar fi perfecta pentru mine!
Sunt obsedata de mancare,mananc acum,mai mananc peste 2 minute si este vorba de cantitati industriale.Si chiar as vrea sa slabesc pana in august,cand vreau sa ma duc la mare.
Am o problema mare(psihica)!Cand trec pe langa ferestrele magazinelor ma uit in alta parte deoarece imi e rusine de ce vad,in oglinda ma uit decat de la umeri in sus si chiar m-am saturat.Niciodata nu m-am uitat in oglinda si sa spun: Ce bine arat!
Oricum,nu ma mai plang!
Planul de atac este urmatorul:
Out dulciuri,sucuri,prajeli!In rest mananc de toate dar portii mici.Iar sport: dansez o ora,fac jogging si ma joc fotbal
Sa imi spuneti unde gresesc si...spor la slabiiiit!
Buna Piersicuta!
Ar fi prea brusc sa slabesti 10kg intr-o singura luna, pana in august.Chiar daca se poate, gandeste-te ca nu te vei putea mentine apoi la greutatea de 45kg.Asa ca take your time, inarmeaza-te cu multa rabdare si creaza-ti un stil de viata sanatos.
Nu trebuie sa te urasti intr-atat, sa-ti fie rusine de tine.Daca am realizat ceva de cand am slabit este ca regret tare mult faptul ca nu ma apreciam chiar si inainte de dieta.Si ce daca eram mai plinuta?Eram eu si trebuie sa fiu mandra de asta!Nici acum nu sunt multumita de cum arat dar incerc sa zambesc de fiecare data cand ma vad in oglinda caci daca eu imi iubesc corpul, si el ma va rasplati frumos cu kg pierdute la cantar!
Mananca putin si des daca spui ca ti se face foame repede Dar ai grija sa nu te infometezi!!!Axeaza-te pe mult sport si rezultatele nu vor intarzia sa apara Mult succes