View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 24 iul 2011, 16:20:56
rozica1965's Avatar
rozica1965 rozica1965 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa expert
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 aug 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 58
Dieta: gastric sleeve
Date: 154cm, 77kg
Mesaje: 68.156
Aprecieri acordate: 47.414
Am fost apreciat(a) de 45.907 ori in 24.999 mesaje
Implicit Re: Jurnal Juliette29 - Bine v-am gasit dragele mele

Citat:
Anterior postat de juliette29 Vezi mesajul
Vreau sa va povestesc cate ceva despre mine, sa ma cunoasteti mai bine, sa stiti ca sustinerea voastra are un rost si cu siguranta, va promit, va avea si o finalitate.

Ma numesc Iulia Petcu, am 29 de ani si locuiesc in Braila. Sunt profesor de limba franceza la Grupul Scolar „George Valsan" din orasul meu natal, Faurei, judetul Braila. Sunt casatorita de 7 ani cu un tip minunat(astazi,pe 24 iulie este aniversarea casatoriei noastre) si am un baietel de 6 ani.

Povestea mea este cea a unei femei normale. Gandindu-ma strict la greutate pot sa afirm cu tarie ca am trecut prin faze succesive de slabit si ingrasat. Pana la 14 ani am fost foarte slaba. Atat de slaba incat parintilor mei le era teama sa nu fiu bolnava. Refuzam sa mananc, eram foarte pretentioasa la mancare. In pragul adolescentei am inceput sa ma ingras. Eram constienta de asta, dar cu cat ma atentionau ceilalti, cu atat imi spuneam ca li se pare si ca va trece de la sine.

In liceu mi-am dat seama ce se intampla si, in clasa a zecea, cu ajutorul unui medic specialist, am reusit sa slabesc 15 kilograme astfel incat sa arat asa cum imi doream. Anii au trecut si am reusit sa mai pun cateva kilograme M-am casatorit la 22 de ani, iar dupa sarcina am ramas cu multe kilograme si nu am mai reusit sa slabesc.

Mi-am dorit foarte mult sa pot face ceva sa schimb lucrul acesta si, in clipa in care am auzit de concursul „Marele Castigator", m-am inscris la preselectie. Era VISUL MEU CEL MARE. Am fost la preselectie, i-am cunoscut pe majoritatea concurentilor care au fost acceptati in prima editie, dar eu nu am fost aleasa.

Si este greu, uneori extrem de greu, dar , imi dau seama ca sunt langa mine oameni care cred in mine si nu vreau sa ii dezamagesc. Familia mea, colegii mei, elevii mei sunt alaturi de mine si toti imi dau putere.

Va multumesc pentru ceea ce incercati sa faceti pentru noi, cei mai plinuti, si va rog sa ne sprijiniti in continuare.
Buna si aici.Acum,eu sunt ca raia....nu mai scapi de mine...Ma bucur ca esti din Braila,eu am stat 11 ani in Galati.Vizitam deseori Braila cu bacul.De asta si sunt mai spurcata la gura,ca sunt praz bobinat.Sa iti traiasca copilasul si voi sa fiti fericiti toata viatza ca si acum.Eu nu am avut curaj sa ma prezint pt emisiunea aia si chiar daca m-ar fi selectat ,nu as fi reusit sa trec proba de fuga de la inceput pt cheie....Asa ca nu m-am mai facut de ras pe acolo....Te pup si mai vb...Spor la slabit in continuare.