Subiect: Jurnal Annndabo
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 05 aug 2011, 12:28:26
annndabo's Avatar
annndabo annndabo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 aug 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Annndabo

Hello again

Ieri am reusit sa ma tin eroic de meniul propus. Nu am mai mancat seara mai mult decat trebuie. Asta era marea mea slabiciune. Ajungeam obosita de la munca si in urmatoarele ore petrecute acasa zaceam pe canapea la televizor, fara energie sa mai fac nimic altceva.. si mancam.... mult, pana "gustam" cam din tot ce eram mai bun prin casa.

Ieri seara am mancat o "Branzica de casa" slim cu cateva felii de ores/grau expandat.

Dupa care am reusit sa fac aproape o ora (55 min) sport. La inceput imi propusesem 30 min dar odata ce m-am apucat, nu m-am lasat pana nu am facut aproape o ora . 20-25 min pe stepperul "damblagit" (va zic imediat de ce ) si restul exercitii la saltea.

Povestea cu stepperul suna cam asa: mi-am comandat de pe net unul cat mai ieftin, fara manere. Am facut ceva sport cu el, dar in cea mai mare parte a timpului s-a pus praful pe el . Si la un moment dat, cand ma apucase si pe mine vointa de a face miscare (ceea ce se intampla fff rar), am observat ca are un joc de pedale din ce in ce mai mare si incepuse sa se strambe intr-o parte. sI cand ma uit; era fisurata toata partea din mijloc de sustinere. Deci cu gimnastica acasa, cam greu . Nici timp de mers la sala nu prea am... mai raman doar exercitiile la saltea, dar ma intreb, oare sunt de ajuns?
annndabo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1475 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 958 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]