View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 19 mai 2009, 18:47:59
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Reguli de baza care trebuie respectate cand vrem sa slabim

8 alimente pentru a arata sexy

Vremea rece ne-a obligat sa ne pierdem printre hainute groase si sa ne ascundem trupul cat mai mult timp. Insa primavara isi arata deja farmecul si trebuie sa ne pregatim pentru a arata desavarsit. Nu, nu ai nevoie de botox sau alte operatii estetice, ci doar de cateva alimente magice. 8 la numar!

1. Germenii de grau


Graul incoltit este un stimulator extrem de important al organismului, datorita continutului bogat in vitamine si fermenti (enzime) necesare pentru reglarea metabolismului.
2. Fructe de padure


Dulci, pline de vitamine si adevarate resurse de minerale pentru organismul tau. Nu ai nevoie decat de un bol de fructe pentru a-ti pasta sanatatea si frumusetea.
3. Pepenele rosu


Enzimele si acizii organici continuti de pepene, fac din acesta un purificator al organismului, conferindu-i o putere de dezintoxicare a organismului.
4. Avocado


Avocadoul mentine frumusetea si sanatatea parului, fiind folost inca de pe vremea aztecilor. Fie ca folosesti fructul pentru a face masti sau scrub, ori uleiul pentru masaj, vei observa aproape imediat efectele pozitive.
5. Uleiul de seminte de in


Contine lecitina si este deosebit de eficient in reglarea tranzitului intestinal. Uleiul de seminte de in are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange.
6. Apa


Band cel putin 8 pahare de apa pe zi vei reusi sa redai stralucirea pielii tale si iti vei ajuta rinichii sa functioneze mai bine. Nu vei mai fi obosita si palida.
7. Nuci


Nucile va ofera un ten curat avand minerale si vitamine, perfecte pentru cele care vor sa scape definitiv de acnee.
8. Somon


Carnea de somon este bogata in acizi grasi omega 3, ideali pentru ameliorarea cearcanelor si a ridurilor fine din jurul ochilor.
Pofta buna!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat