View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 19 mai 2009, 20:47:25
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Scapa de burtica prin fitness

Slabeste prin dans!

Dansul X 3
Dansul alert te ajuta sa arzi 100 de calorii la fiecare 10 minute! Asta fara sa punem la socoteala faptul ca dansul este un bun prieten al sistemului cardiovascular. Mai mult, dansul este si un mod prin care poti scapa de stres.

Dansul nu costa nimic

Acum e acum! Daca pana in acest moment ti-a gasit scuze precum nu am bani pentru sala, nu am timp, sunt obosita, sala de fitness este prea departe, afla ca acum nu mai ai nicio scuza! Dansul nu costa bani, nu necesita deplasare si nici nu se face dupa un orar prestabilit. Ai nevoie doar de un CD si putina motivatie, iar daca mai pui la socoteala si orele de dans din club, atunci poti sa te declari multumita de acest sport.

Cum sa dansezi pentru a scapa de kilograme

Alege muzica care te pune in miscare
Alege muzica care te face sa te ridici de pe scaun si sa incepi sa dansezi. Nu conteaza daca e pop, house sau rock, atata vreme cat "isi face treaba" si iti pune corpul in miscare, nu conteaza!

Casa, dulce casa

Multe persoane nu prea agreaza dansul in public, dar asta nu e nicio problema, poti sa te descatusezi cat vrei in propria casa. Pune cd-ul preferat, cauta un spatiu larg si lasa-ti corpul sa faca ce simte.

Simte-te bine!

Dansul nu este doar un mod simplu si distractiv de a scapa de kilogramele in plus, este si un mod de relaxare pentru ca te ajuta sa scapi de stres cu o singura conditie: sa te simti bine cand o faci, sa nu te gandesti la ce spune lumea din jurul tau si sa nu-ti analizezi fiecare miscare.

Cursuri de dans

Daca vrei sa slabesti si sa inveti ceva in acelasi timp, poti sa te inscrii la niste cursuri de dans. Urmeaza-le de cel putin 3 ori pe saptamana, fii constiincioasa si atenta si vei obtine atat un trup tonifiat, cat si o postura eleganta.
Ne vedem pe ringul de dans!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 19 mai 2009 at 20:52:47.
Răspuns cu citat