View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 20 aug 2011, 12:31:14
Georgii's Avatar
Georgii Georgii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 22 iun 2011
Locaţie: B., Spania
Vârsta: 28
Dieta: Limitare + sport= dieta perfecta :))
Date: 169cm, 52kg
Mesaje: 3.349
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Mananc putin, dar tot nu slabesc!

Citat:
Anterior postat de carinush Vezi mesajul
Inca de anul trecut de cand am decis sa ma apuc de slabit, am trecut la iaurt 0%, lapte 0%, paine integrala, gemuri dietetice, cereale fara zahar... Organismul s-a obijnuit asa si acum cand mananc ca un om care nu e la dieta se depune. In felul asta (+lipsa de sport) am ajuns la aproape 57 de kg de la 50 cand aveam anul trecut.
Daca mananc totusi doar ce este recomandat la dieta eu ma mentin...

Ce sa fac, la ce sa mai renunt?
Salut Carinush.Vad ca avem aceeasi inaltime.Si eu am avut 56de kg acum cateva luni si am scapat de ele..din fericire.In primul rand ce mananci tu intr-o zi obisnuita..fa-mi un exemplu din meniul tau de ieri..Sport de ce nu practici?Fara el nu te vei modela frumos..el te ajuta sa fii frumoasa,tonifiata si sanatoasa.Iti poti calcula caloriile ingerate si cele consumate(daca incepi sa faci sport) la Calculatorul Nutritional ,asa vei vedea cate calorii ai intr-o zi si daca stagnezi sau urci in kg sa ai de unde scadea.Minim 1200cal/zi pentru inceput si macar 30min sport(jogging,tae-bo,zumba,aerobic,start walking,sarit coarda,pilates etc.) de 3-4 ori pe saptamana.Asa vei scadea usor din kg si nu vei avea parte de efectul yo-yo...deci nu se vor intoarce kg.
Mananci carne?Paine cata mananci?In loc de cereale mananca musli fara zahar.Si in loc de paine poti cauta Wasa..si multe altele.Mult succes!
__________________


Atunci când este dificil să înduri, poţi să înduri. Atunci când este imposibil să faci, este posibil să fie făcut."
Georgii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1980 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1463 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat