View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 02 sep 2011, 10:15:03
Anycyk90's Avatar
Anycyk90 Anycyk90 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Personalizata
Date: 173cm, 56kg
Mesaje: 1.376
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnalul unei viitoare slabuta singura - morgan02

Citat:
Anterior postat de morgan02 Vezi mesajul
Incep in sfarsit un jurnal pentru ca am nevoie. Gaseam tot felul de motive sa nu o fac, dar cred ca mi-ar fi mult mai usor daca nu m-as mai simti atat de singura in ceea ce fac. Am vazut ca sunt foarte multe tinere care se izbesc de aceeeasi problema/ probleme ca si mine asa ca cu putin noroc am sa gasesc si eu suport si nu voi mai reveni la unele obiceiuri proaste.
Care sunt acestea? Pai, de vreo 3-4 ani fac constant diferite feluri de sport(jogging, exercitii pe grupe de muschi, yoga, tae bo) si sunt de la 14 ani vegetariana. Nu mai mananc de mai bine de 2 ani prajeli si pana nu de mult am eliminat si zaharul din alimentatie. Zic pana nu de mult pentru ca in ultima vreme(de prin ultima sesiune) am inceput incetul cu incetul sa consum zahar si sa simt nevoia tot mai mult de el.. miere, bomboane, cacao pentru lapte si inghetata sunt mici placeri fara de care parca nu pot trai si nu eram asa. Icet incetisor am ajus sa am tot felul de pofte ciudate si revin la obiceiuri alimentare proaste de care scapasem(binge eating,de obicei si mai ales noaptea)Automat am luat si vreo 4 kilograme de care chair nu aveam nevoie acum.
Asa ca ..help! daca vede cineva si empatizeaza cu mine .. dati un semn Dupa cum am zis si mai sus, de multe ori ma simt singura si nu am cu cine sa vorbesc despre unele probleme pe care stiu si vad ca le mai au si alte persoane.
Multumesc anticipat !
Buna.In primul rand vreau sa-ti spun ca ai exact dimensiunile dorite de mine.Si eu m-am confruntat cu aceleasi probleme.Si exact de vreo luna am inceput si eu sa simt nevoia din nou de zahar si dulce si mananc f multa miere...as vrea sa ma dezobisnuiesc,deoarece asa nu fac decat sa dau cu piciorul in ceea ce am realizat.Simt nevoia de dulce si am inceput sa consum ba miere,ba urda+miere+scortisoara.As vrea sa iau carbohidratii doar din legume si fructe.Eu te empatizez
Anycyk90, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.