View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 10:31:07
specchio's Avatar
specchio specchio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 nov 2010
Locaţie: Milano, Italia
Dieta: low carb
Date: 158cm, 65kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Este bine sa faci o data pe an cure de detoxifiere?

Interesant subiect...
O dezintoxicare presupune o intoxicare prealabila si asta se poate intampla in mod ocazional, cand inghitim dulciuri cu tot felul de "zaharuri" rafinate sau in mod constant cand ni se pare ca mancam in regula insa legumele si fructele din dieta noastra nu sunt crescute in mod biologic ci cu ajutorul pesticidelor si hormonilor... Toate aceste toxine se depoziteaza in corpul nostru in principal in stratul de grasime si in intestin.
Iata de ce o slabire prea rapida nu este recomandata pentru ca vom ajunge sa ne reintoxicam prin eliberarea substantelor nocive di grasimea depozitata pe noi intr-un ritm mult prea alert si desigur foarte daunator.
In ceea ce priveste intestinul, il putem "matura" printr-o cura de dezintoxicare o data sau de mai multe ori pe an . Cred totusi ca ar trebui sa ne gandim serios cum , ce si din ce sursa mancam pentru ca "98% din ceea ce suntem noi azi a fost ieri in farfurie".
specchio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1506 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 989 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat