Subiect: Jurnal Vampiruta
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 10 feb 2010, 11:38:14
Crisscump's Avatar
Crisscump Crisscump este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 167cm, 100kg
Mesaje: 57
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Vampiruta

Citat:
Anterior postat de vampiruta Vezi mesajul
Nu am fost niciodata slabanoaga, nu am fost niciodata multumita de felul in care aratam dar abia acum imi dau seama ca odata demult eram normala iar acum sunt obeza. Pe la 20 de ani aveam 58-59kg la 165cm evident ma consideram grasa dar acum imi dau seama ca chiar aratam bine. La un moment dat am inceput sa ma ingras, cred ca dupa nunta, incet incet am ajuns intr-un an sa iau cam 15 kg fara sa fac mari eforturi. Orice dieta a fost in zadar, la fel si sportul. Cand ne-am hotarat sa facem un bebe am aflat ca am sindromul ovarele polichistice boala ce explica kilogramele in plus, acneea, pilozitatea si ineinteles infertilitatea. Pentru a rezolva problema cea importanta trebuia sa slabesc asa ca am fost la nutritionist si endocrinolog care mi-au prescris dieta si pastile ......evident ca nu am reusit, am slabit cateva kg intr-o perioada foarte aglomerata si agitata la servici, moment in care proail m-am si distantat de obsesia unui bebe si am ramas insarcinata. Si uite asa am ajuns la 84 kg Contrar asteptarilor in perioada in care am alaptat m-am mai ingrasat 3 kg si am ajuns la 87, nu mancam cine stie ce dar pentru o amandina eram in stare de crima, eram dependenta de dulce ca de drog. Am intarcat si am inceput sa iau SS cu care m-am simtit bine , in vara am ajuns pe plaja cu 79kg ma simteam de-a dreptu fotomodel
M-am mentinut pana de Craciun cand am crezut ca imi e permis orice pe principiu las ca le dau eu jos......ba mai mult pe 3 ianuarie m-am lasat de fumat asa ca acum sunt fericita posesoare a 85.1kg
Avand in vedere ca m-am lungit cam mult o sa o iau scurt si la obiect:
- pornesc de la: 85.1 kg; inaltime 165 cm; talie 94 cm; fund 114cm; o pulpa sus 66cm; sani 109cm
- de azi miercuri 10.02.2010 tin regim disociat (regimul il detaliez in fiecare zi)
- tot de azi fac sport: abdomene a la Luciu, Tae Bo 8 min, bicicleta
- nu ma mai cantaresc in fiecare zi ci o voi face saptamanal
Tinta mea pentru moment sunt 60 kg pana in vara
Vampiruta iti doresc mult succes in lupta ta. Ti-am citit postul si m-am regasit in multe din trairile tale. Nu am nascut si nu sunt casatorita. Insa si eu la 18 ani aveam 58-60 kg. si eu ma vedeam grasa si tineam diete care pana la urma m-au facut sa ajung la 91.5 kg. realitatea este coplesitoare. Nu ma vad in corpul asta. Eu ma vad adolescenta grasa de la 60 kg. Ciudat dar adevarat.
Bine ai venit. iti doresc mult succes si orice ar fi nu te lasa. Ca vor veni clipe grele si nu te vei mai putea tine departe de tentatii nu abdica, mergi mai departe.
Te pup si sunt convinsa ca vei reusi.
Crisscump, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2627 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2110 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 819 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]