View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 17 nov 2011, 12:33:47
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit re: Jurnal BitterSweetNo5 - Think slim!

Citat:
Anterior postat de BitterSweetNo5 Vezi mesajul
Hello everybody... acesta este un test... se pare ca am creat un jurnal care a disparut, s-a evaporat??!!??!!??!!

Good morning, slabuta si slabute! J
O sa incep cu lucrurile usor de recunoscut: numele meu de scena este Alexandra, am 27 de ani, sunt contabil si de ceva vreme dau tarcoale site-ului astuia mai ceva ca Billy bolului cu mancare (fyi, Billy este catelul meu, un bichon maltese alb de aproximativ 3 luni, mare mancacios de fel…)
Si acum hai sa trecem la lucruri mai dureroase… In urma cu doua veri mi-am facut cont pe slabute si cu ajutorul sfaturilor si criticilor voastre, dar si al informatiilor permanent actualizate am reusit sa imi transform stilul haotic de viata intr-unul disciplinat cel putin din punct de vedere al alimentatiei. In aproximativ 3 luni am reusit sa ma mobilizez si la putina miscare (cu greu pt ca sunt o persoana sedentara), rezultatul fiind unul foarte multumitor: 10 kg in minus (am inceput de la 74 kg, mult pentru o inaltime de 1.59 m).
Problema este ca nu am fost in stare sa continui ce am inceput… Am trecut printr-o perioada foarte dificila pe toate planurile (nu intru in detalii) care parca mi-a sters din minte toata vointa si efortul depus. Nu sunt mandra de asta si sper sa nu fiti foarte dure cu mine… La inceput nu am mai avut timp sa intru sa imi scriu meniurile zilnice si sa citesc informatiile, apoi mi-am permis scapari culinare si totul a culminat cu o evadare in frigider care – ziceam eu – va compensa stresul zilnic. Ei bine…. Nu a fost asa pt ca pe masura ce kilogramele se aduna forta scade, oboseala e la ordinea zilei si, de ce sa nu recunosc, vine si depresia…
In urma cu cateva luni am vrut sa revin la voi dar mi-a fost groaznic de rusine sa recunosc toate astea…. Apoi am constatat ca nu am mai avut acces la cont (ceva cu parola schimbata..nu mi-o recunostea…) si am decis sa imi fac acest cont incognito. Din pacate, mai mult de cateva zile nu am reusit sa ma tin de treaba … pur si simplu am episoade de bungee-eating care anuleaza eforturile de dinainte… si uite-asa, cantarul arata azi 69.5 kg….
Am ajuns la concluzia ca nu o sa ajung nicaieri asa…. In plus, imi inchipui ca daca ar exista un grup MA (Mancaciosii Anonimi) primul pas ar fi sa recunosc ca am o problema si asta atat fata de mine cat si fata de cei din jur. Asa ca am hotarat sa imi infrang rusinea si sa suport cu stoicism criticile pe care o sa mi le faceti… cu capul plecat ma las pe mana voastra pentru ca sincer, singura nu pot…
salutare!!!!
bine ai venit!!!!
probabil vechiul jurnal a fost arhivat pt lipsa de activitate,nu stiu zic si eu!!!
iti urez multa bafta!!!
tot ceea ce ai de facut este sa repeti ce ai facut in urma cu ceva timp!!!
multa bafta!!! sigur vei reusi!!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]