View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 12:38:22
ramo0215's Avatar
ramo0215 ramo0215 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2010
Locaţie: craiova, Romania
Vârsta: 33
Dieta: hipocalorica
Date: 168cm, 83kg
Mesaje: 3.685
Aprecieri acordate: 457
Am fost apreciat(a) de 433 ori in 347 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu adriela

Citat:
Anterior postat de adriela Vezi mesajul
HEHE
Bun gasit jurnal...
Am zis sa-mi fac si eu un jurnal al meu unde sa imi tin evidenta a tot ceea ce fac si de ce nu sa primesc si sfaturi de la voi...Nu sunt perfecta si de aceea orice sfat e bine venit.
Asa ca...sa incepem....
Sunt Adriana!Am 25 de ani.Acum 6 ani cand am intrat la facultate aveam 54 de kg,usor usor pana anul asta am ajuns la 61 kg. mamaaaa
Eu st o persoana care e atenta ce mananca...doar ca in ultimii 2 ani nu prea am mai avut asa grija si uite asa am ajuns la 61 .Dap.Deci cine este de vina?Eu bineinteles...Si cum cu o floare nu s eface primavara, am zis sa iau taurul de coarne sa incep sa ma trez la realitate si sa fac ceva,vreau sa arat bine nu pot sa zic ca acum arat rau,sunt inalta si nu par grasa,dar nu ma simt bine in pielea mea,nu-mi place mie ec vad in oglinda, problema mea cea mare este ca atucni cand ma ingras eu un pun la coapse,burtica nu am,putine aripioare dar nu asa grav,insa coapsele ma sperie So cam ce-i de facut?
am tot vb cu prietenele m-am mai uitat pe aici pe forum si am tinut intr-un final dupa ce mi-a zis o prietena o dieta pe care o tinea ea, am zis sa o tin si eu zis si facut Dieta a fost asa:
Prima zi:3 oua fierte tari
A doua zi: un litru lapte
A treia zi: branza proaspata 500g
A 4-a zi: 1 kg mere
A5-a zi: 500-1000g carne slaba
A6 a zi :500-1000g peste
A7 a zi: 1 kg mere
Apa multa,ceaiuri
Nebunie
Am dat 2 kg jos.Multumesc Oana pt dieta
acum cateva zile am terminat dieta asta....
Acum am inceput sa introduc mancare normala,salate carnita ciorbica...
Si tot m-am gandit si uite am ajuns la o concluzie...
Sa incep o dieta sanatoasa personalizata facuta din capul meu( sa nu mananc multa paine,o felie doua pe zi graham sau neagra sau ce tipuri mai sunt si in rest si mancare gatita dar fara prajeli(cu mic exceptii ),legume si fructe multe,carne fiarta sau pe gratar,cu dulciurile nu ma mor deci nu sunt o problema,sucuri nu beau...Apa plata si ceai verde beau din belsug ....
Ceaiul verde il ador
So am zis sa mai fac si sport acasa pt ca timpul nu-mi permite sa merg la sala...aas ca macar de 2 3 ori pe saptamana cu ajutorul filmuletelor de pe internet sa fac si sport...si am zis ca in fiecare seara dupa baie sa ma dau cu o crema anticelulitica.
Cam astea ar fi regulile pe care mi le-as dori sa le respect.
Am inceput de azi..azi am mancat asa:
Dimineata: o banana si 2 mere
Pranz: o cutie de branzica prospata cu masline verzi si un croisant cu unt
Cina: ciorbica de fasole
Sper ca diseara sa fac exercitiile si masajul cu crema
Sper sa am si ambitia necesara sa ajung unde mi-am propus adica la 54 de kg, si o sa o am pt ca imi doresc mult sa am o viata sanatoasa cu mai putine Kg.
Astea fiind zise: Doamne ajuta!
Va astept cu pareri si sugestii...ador sa am prietene noi si simt din tot sufletul ca aici se pot lega prieteni sincere.Va pup.
parerea mea ca ai mankt foarte putin..te-ai infometat..doar 3 oua intr-o zisau doar un litru de lapte..si acum mananci putin..ai calculat sa vezi dak depasesti 1000cal/zi?
__________________

Jurnal-ramo0215
ramo0215, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1867 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 834 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]