View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 19 nov 2011, 09:53:05
Sarita's Avatar
Sarita Sarita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 54.2kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Slabute pana la vara!!!

Pentru a slabi frumos si sanatos si pentru a ne mentine (ca asta e mai greu) nu trebuie sa tinem o anumita dieta ci se ne formam o dieta proprie,personalizate cu 3 mese si 5 gustari, multe legume, 1-2 fructe pe zi, 2 l de apa si suplimente (alge,omega3,vitamine,etc) daca este nevoie.
O alta latura importanta este sportul practicat de minimum 4x/saptamana cel putin 30 de minute. Pentru inceput ar trebui sa incepem cu plimbari iar apoi sa crestem treptat ritmul pana ajungem la exercitii cardio adevarate precum aerobicul. Dupa ce vom dobandi rezistenta este foarte indicat sa combinam exercitiile cardio cu cele de forta iar dupa ce vom ajunge la greutatea dorita ar trebui sa ne axam pe exercitii de modelare precum pilates sau fitness (dar sa nu uitam de cele cardio pt ca sunt f sanatoase).

Deci, cine mi se alatura?
__________________
You don't get what you WISH for you get what you WORK for!
Sarita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 934 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat