View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 14 feb 2010, 07:09:31
danuta's Avatar
danuta danuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 feb 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 52
Dieta: M Bilic
Date: 170cm, 102kg
Mesaje: 2.650
Aprecieri acordate: 1.220
Am fost apreciat(a) de 2.330 ori in 1.559 mesaje
Implicit Re: Litiaza biliara (calculi biliari, pietre la fiere)

Buna dimineata!
Am citit ce ai scris mai sus Anca si as vrea sa iti povestesc ceva:tatal meu are 65 de ani si avea pana in octombrie peste 100 kg.A ajuns atunci la urgenta cu dureri cumplite zicea el de stomac,cu varsaturii,febra mare,lipsa poftei de mancare.Toate astea s-au declansat dupa o masa copioasa,luata seara iar noaptea a zis ca moare pana a venit salvarea(el sta la tara).Diagnosticul a fost pancreatita acuta si pietre la fiere.Dr.mi-a explicat ca a ajuns sa faca pancreatita din cauza fierii,tatal meu habar nu avea ca are asa ceva la fiere.Acum tine un regim strict care sa speram ca il va ajuta sa isi vindece pancreatita si apoi se va opera la fiere,asa ne-a zis doctorul ca e cel mai bine.
Eu zic ca la tine mai bine ca s-au declansat crizele astea ca sa nu ajungi sa faci pancreatita,e foarte grea boala asta daca nu tii regimul ca la carte,tata era sa ajunga la urgenta iar pe 31.12 noroc ca pana a ajuns salvarea s-a linistit(vreo 3 ore).
Acum se simte bine,a slabit cred ca vreo 15 kg,mananca doar iaurturi slabe,supe,carne fiarta,fara pic de grasimi,prajeli,dulciuri de nici un fel,bauturi alccolice nu,sucuri nu.........mai multe de NU.Trebue sa manance f.putin si des,ca de ex. la o masa mananca o pulpa fiarta fara piele si cam atat,peste 2 ore un bol de supa cu putin pesmet in ea si tot asa.O criza i s-a declansat de la o bucatica de paine proaspata nu calda.
Eu iti doresc insanatosire grabnica,la tine va fi poate mai usor ca esti tanara.
Daca mai vrei ceva detalii legate de regimul lui sau orice altceva iti stau la dispozitie cu drag.Multa sanatate!
danuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat