Subiect: Jurnal Theuu
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 11 ian 2012, 17:45:57
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Theuu

Citat:
Anterior postat de Theuuu Vezi mesajul
Salut la toata lumea! Ma numesc Theo si in curand voi face 18 ani! Am 1.70 si 70 kg Sunt doar de cateva zile pe forum si tot de cateva zile m-am apucat de o dieta si anume Dieta Rina 90. Sunt in ziua 4 si nu pot sa spun decat sa ma simt chiar bine. Eh.. am mai avut eu probleme cu dulciurile..preferatele mele dar incerc sa le evit pe cat posibil.
Pot sa spun ca intotdeauna am avut niste forme mai "apetisante"(daca pot spune asa) si asta numai datorita faptului ca nu respectam orele de masa,sport prea putin, mancam dulciuri si tot felul de prostii pline de E'uri. Nu pot sa spun ca sunt mare amatoare de sucuri carbogazoase,beau foarte rar si nici cu painea nu sunt prea buna prietena, poate o felie, doua pe zi imi sunt suficiente.
Totusi mi-am propus sa dau cateva kilograme jos, sper sa si reusesc deoarece sunt cea mai mare lenesa posibila, mereu delasatoare..Zonele mele cu probleme sunt in general soldurile, coapsele si burta, iar pentru combaterea lor fac in fiecare seara putin sport prin casa cam 30 de minute.
Cam atat pentru azi.. imi pare bine ca am intrat pe acest forum si sper sa ma imprietenesc cu cat mai multe Slabute pentru ca am vazut ca sunt destule fete care se confrunta cu aceleasi probleme ca ale mele.


Va doresc o zi cat mai frumoasa!
Buna si bine ai venit...
Am tinut si eu Rina, o sa slabesti neaparat cu ea. Si e foarte bine ca faci si sport, el te ajuta mai mult de 50% la slabit, asa ca tine-te de el, e bine si 30 min. pe zi, mai tirziu o sa reusesti sa faci si mai mult.
Si eu tot am probleme cu soldurile si picioarele, in parte de sus sint slaba ca poti sa-mi numeri coastele, in schimb in partea de jos am de unde da jos.
Bafta la slabit... Sa fii ambitioasa si sigur o sa reusesti...
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]