Subiect: Humus cu tahini
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 12 ian 2012, 15:57:14
erica51's Avatar
erica51 erica51 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 ian 2011
Locaţie: cehu silvaniei, Romania
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 99kg
Mesaje: 678
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Humus cu tahini

Aseara am facut pentru primadata HUMUS CU PASTA DE SUSAN ( tahini, preparat in casa).
Este delicios, am cumparat o cutie de 400g naut fiert Maxim's, 100g seminte de susam, 50 ml ulei, o lamaie, un catel de usturoi.
Am preparat pasta de susan: 100g seminte le-am incalzit intr-o tigaie pana s-au umflat fara sa se rumeneasca, le-am pus intr-un pahar de pl mai inalt si am adaugat 50g ulei masline si cu blenderul tip stik le-am facut pasta, dar in jeturi foarte scurte de 2-3 ori cate 20 sec,
Am strecurat si pus natul intr-un castronel mai inalt, am adaugat 2-3 linguri din zeama lui, l-am zdrobit cu blenderul si am adaugat doua linguri de ulei masline si la fel din pasata de susan ( nu am folosit-o toata imi mai ajunge pentru inca o portie, am pus-o la frigider), apoi lamaia, un praf de sare si piper, iar usturoiul l-am zdrobit in presa. Toate amestecate, le-am lasat in frigider peste noapte, iar azi dimineata am mancat cu paine prajita, Este delicios. OBS: Dupa parerea mea este suficient 2 linguri de pasta de susan, deoarece este usor amarui si prea concetrat si se simte amareala. Asa nu.
Răspuns cu citat