View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 04 mar 2012, 22:32:15
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Concursuri culinare

Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Oricum, sincer mie mi se pare extraordinar tot ceea ce ati facut voi prin site-ul asta avand in vedere ca e gratuit. Chiar ma intreb uneori cum de reusiti sa tineti proiectul asta in picioare mai ales ca nu prea am vazut reclame pe site. E clar ca numai cineva care vrea sa ii ajute pe altii poate face asa ceva.
Buna Chriselle,

Multumim pentru apreciere. Ai dreptate, in momentul de fata, Slabute este sustinut din fonduri proprii si in baza ajutorului oferit de o mana de oameni care in comunitate o sa ii gasiti cu decoratia SUNT RESPONSABIL la rubrica "merite".

Inca de la inceput, Slabute promoveaza stilul de viata sanatos si nu va afisa reclame cu produse/servicii nesanatoase. Acest lucru limiteaza foarte mult sursele de venit.

Pana in momentul de fata, s-a demonstrat ca, la nivel de "fapte, rezultate", nu sunt chiar asa de multi pe directia comunitatii ca sa putem colabora cu ei, ba, din contra, am avut si avem mai multe piedici.

Recent, am pornit campania SUNT RESPONSABIL prin care vrem ca acest efort al catorva zeci de oameni sa devina comun si cele cateva sute de mii de oameni care au fost ajutate pe parcursul ultimilor 3 ani sa isi aduca contributia ca sa putem informa si ajuta, in continuare, oameni noi. Romania este o tara foarte mare si pe langa efortul si dedicarea noastra, este nevoie si de resurse suplimentare. Este o problema a tuturor si, astfel, toti trebuie sa inteleaga in mod responsabil acest lucru, trebuie sa devina constienti de necesitatea implicarii, nu are cine s-o faca in locul lor, trebuie sa inteleaga ca doar impreuna putem face ca tot ceea ce promoveaza Slabute sa mearga mai departe.

Trebuie sa intelegem ca atitudinea "nu fac eu, lasa ca face altcineva" nu mai este actuala. Daca noi am fi gandit asa, nu ar mai fi existat Slabute si in continuare era o lipsa generala de informare despre pericolele din alimentatie, despre pastilele de slabit, se incurajau dietele de infometare si anorexia, se scriau articole doar ca sa se mai promoveze vreun produs nesanatos sau o "vedeta", etc.

Sa speram ca, de data aceasta, oamenii vor intelege la timp necesitatea implicarii si nu va trebui sa moara mii de oameni din cauza lipsei de informare despre pericolele obezitatii sau alte probleme de sanatate care au legatura cu alimentatia nesanatoasa, sau chiar sa inchidem acest proiect pentru ca, in Romania, nu exista o nevoie reala pentru stilul de viata sanatos si totul se rezuma la cateva declaratii "frumoase" pe care le auziti zilnic la TV si alte canale media (apropo, in campania SUNT RESPONSABIL, este invitata spre implicare responsabila inclusiv media romaneasca).

Iti doresc o seara frumoasa.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii

Ultima dată editat de Slabuta; 05 mar 2012 at 23:50:06. Motiv: mesaj mutat dintr-un alt subiect
Răspuns cu citat