View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 25 mar 2010, 19:07:30
alina huzuneanu's Avatar
alina huzuneanu alina huzuneanu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: alexandria, Romania
Vârsta: 55
Date: 168cm, 86kg
Mesaje: 66
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Rosiorii de Vede/Alexandria

Citat:
Anterior postat de laly Vezi mesajul
Buna Alina,

ce mai faci, ce faceti de sarbatori veniti la Focsani, la socri?Cu dieta cum mai stai?Si eu la servici stau toata ziua pe scaun, dar de cand s-a mai incalzit afara merg pe jos, 2km dus 2 intors si se vede.Tu faci naveta in oras unde lucrezi nu poti fara mijloc de trasport sa ajungi la servici.Ai copii, mari?
bonjurica Laly,
sincera sa fiu zilele astea am fost cam nesimtita si nu prea am tinut cine stie ce. am mai facut miscare prin curte, dar nu prea multa. maine nu merg la serviciu ca am program administrativ acasa (fac curatenie). De sarbatori nu venim in vrancea. miercuri o sa vina sotul meu cu cineva sa ia niste vin. ma intrebi daca fac naveta: nu mai fac de 4 ani. Ne-am renovat casuta de la tara si locuim aici. Aprtamentul de la alexandria este singur. Dau cu aspiratorul de 2 ori pe an... Fetele sunt mari ca am fost vrednica. Le-am facut de tanara ca sa creasca odata cu mine. Sunt deja si soacra. Fetita cea mare, Raluca, are 23 ani si anul trecut s-a casatorit ( a fost o mireasa frumoasa) si sta in Bucuresti, iar cea mica are 20 ani si e in Olanda la studii (urmeaza IT). Din partea fetelor sunt chiar o mamica fericita pana acum. Iti doresc si tie sa te bucuri la fel, dar de fapt viata mea acum este ok, chiar nu ma plang. Sa nu crezi ca n-am mai avut si noi bariere, dar am trecut peste ele. Eu acum iti scriu de la serviciu ca de acasa nu pot ( am doar un modem extern ca pe la noi n-a trecut internetul pe fibra). Te pup si-ti doresc un week-end placut
alina huzuneanu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1774 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1257 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat