Subiect: Sfaturi machiaj
View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 12 iul 2010, 12:49:10
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Sfaturi machiaj

Machiaj in functie de varsta

20 de ani


La aceasta varsta, alege in timpul zilei machiaje simple, pastel, care iti complimenteaza irisul. Apeleaza la tus si traseaza o linie care sa iti contureze pleoapa superioara. Formulele de fard pot fi mate, shimmer, cremoase sau sidefate, dupa preferinte. Incearca blush-ul piersica si chiar teracota.
Pentru seara, orienteaza-te catre culori reci sau catre smoky eyes. In materie de rujuri, poti alege nuante aprinse, precum rosu, corai, fuchsia (culori in tendinte in noul sezon) sau rujuri reci pentru iarna, precum pruna, visina, mov. Nu uita insa sa optezi pentru un machiaj al ochilor cat mai natural.

30 de ani

Primele semne de riduri incep sa apara, in special in zona ochilor. Fondul de ten incepe sa necesite un factor de acoperire mai mare, evita formule pe care se mentioneaza sheer foundation.

Orienteaza-te catre formule mai calde, precum mov, bleu, roz, gama neutrelor, ocru sau auriu. Pastelurile sunt sexy si definesc privirea, fara a o incarca. E momentul sa eviti machiajul icy, realizat cu formule de fard exclusiv cremoase, cu o stralucire foarte mare, intrucat evidentiaza ridurile.Exclude nuantele de teracota sau caramiziu din gama de blush-uri si indreapta-ti preferintele catre tonuri neutre, precum piersica sau caisa.

NU iti incarca tenul insa cu produse cosmetice anti-age. Foloseste un fond de ten subtil, in ton cu pielea, care sa finiseze fara a acoperi prea mult stralucirea naturala a tenului.

40 de ani

Este momentul optim sa adopti un fond de ten cu baza de ulei si cu o rezistenta indelungata, intrucat tenul tinde sa devina alipic, iar ridurile mai evidente.
Foloseste un anticearcan in zona de sub pleoape , cu un ton mai deschis decat fondul tau de ten .
Alege blush-uri caramel estompate .
Alege pudra pe baza de minerale pt un aspect uniform al tenului.
NU folosi farduri metalice, sidefate sau shimmer.

50 de ani+


Evita formulele mate in ceea ce priveste fondul de ten sau concealerul si formulele stralucitoare cand vine vorba de farduri sau rujuri. Fondul de ten trebuie sa fie deosebit de cremos si hidratant si dotat cu o formula anti-age sau anti-wrinkle. Si foloseste bronzere, sub forma pudrata dar cu formula mata, fara niciun fel de sclipici.

Alege rujuri cu formule cremoase, fara a fi stralucitoare precum glossul sau mate precum rujul stick. Formulele emoliente si imbogatite cu vitaminele E si B sunt ideale pentru hidratare.


In speranta ca va fost de folos.
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat