View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 11:04:29
vio ce doreste sa slabeasca's Avatar
vio ce doreste sa slabeasca vio ce doreste sa slabeasca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: FRUMUSICA, Romania
Vârsta: 51
Date: 167cm, 109kg
Mesaje: 2.799
Aprecieri acordate: 3.082
Am fost apreciat(a) de 2.316 ori in 1.319 mesaje
Implicit Re: Jurnal vio - vreau sa slabesc incepand cu 1 septembrie

Ce este interesant ca desi e numai a treia zi (si cred ca e de la apa ) dimineata nu ma mai trezesc umflata la fata,aveam niste ochi!!!Constat ca si data trecuta ca am acumulat multa apa in organism,pe care e de inteles sa o elimit tot cu mai multa apa,tactica mea este ca e cel mai bine de baut in prima parte a zilei ,de regula pana in 11 sa fie deja eliminata la baie!!
azi deja am baut un litru jumate pana in 10 si mai las de consum pana dupa masa tot atat,voi mai mari cantitatea pe parcursul perioadei.Azi am facut dulceata de soc si am,, gustat'' putin dar voi avea mult de lucru prin curte si sper sa se ..ducaaaa..acum fac sucul de rosii si acesta stiu ca ajuta la diete asa ca voi servi la gustarea 2 si la 3 acum cat e proaspat. Va multumesc fetelor pentru sustinere si sper sa nu devin o plangacioasa .P.S.Am tras cu coada ochiului totusi la cantar dimineata si cred ca s-a departat putin indicatorul dar asta ramane intre noi ,acum stiu sa nu ma mai bucur innainte,totul depinde si de cum imi vor veni hainele de iarna si toamna trecuta ,cantarul mai da eroare cateodata .......
vio ce doreste sa slabeasca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2367 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1593 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]