View Single Post
  #201 (permalink)  
Vechi 12 oct 2017, 21:32:16
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Roxana, cam toate avem mici probleme care ne impiedica sa slabim normal. La mine e o hipotiroidie pe langa alte neplaceri. Insa cum bine stii, nu ne ingrasam decat prin mancare, dincolo de alte chestii legate de sanatate. In fond, de ce te-ai grabi? Important e sa mananci sanatos in mod constant si momentele acelea compulsive sa dispara incet-incet. Trebuie sa mancam sanatos in ciuda problemelor ce apar peste zi. Pentru toti viata e stresanta, plina de neprevazut. Niciodata nu va veni momentul cand vom scapa de toate problemele stresante.
Da, clar, sunt complet de acord cu tine! Orice probleme am avea, kilogramele in plus vin numai si numai din farfurie. Ca nu ne ajuta metabolismul, ca slabim mai greu..e alta problema. Dar de ingrasat nu te ingrasa nicio problema de sanatate, daca mananci ok.
Ma adaptez si eu la viata normala, cred.. nu mai e ca in liceu, atunci aveam vacanta 3 luni si mergeam la sala zilnic, fara alte responsabilitati, fara alte probleme, cu mancare gatita de mama . Acum vad si eu ca stilul de viata sanatos chiar cere efort.. cere ca printre probleme sa iti faci timp de sala, sa nu iei autobuzul si sa mai mergi pe jos chiar daca esti obosit, sa stai sa gatesti... ma adaptez si eu
Da, pentru toti viata e stresanta. Cred ca cel mai greu e pana transformam stilul de viata intr-un obicei, daca ne tinem de treaba un timp suficient ar trebui sa devina mai usor Multumesc de incurajari, esti tare draguta!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui curly.light:
lidiuta (13 oct 2017)