View Single Post
  #206 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 12:01:24
claire35's Avatar
claire35 claire35 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 49
Dieta: hipocalorica in medie 1200-1300 kcal/zi
Date: 159cm, 87.4kg
Mesaje: 233
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Claire35-Un nou mod de viata!!!

Citat:
Anterior postat de dara Vezi mesajul
Pai ma gandeam doar sa dai si pe forum la alimentul respectiv, unde are si indice glicemic, are si incarcatura glicemica in dreapta (sau oricum se gasesc pe net, de ex. watermelon - glycemic load - dar sa vezi la ce cantitate e calculata). Pentru ca cea mai importanta e asta, incarcatura glicemica. Daca mananci ceva cu indice mai mare, dar f. putin din chestia aia, in sangele tau nu creste cine stie cat glicemia...dar invers, daca bagi la greu ceva cu indice glicemic mic, se poate aduna destula incarcatura glicemica. Oricum ideal ar fi numai cereale integrale, portii de 40g, fructe, cate 100 g, probabil max 200 si cam atat, nu si alti carbohidrati. Nu stiu cu orezul basmati. Eu aleg sa nu mananc orez, nu stiu ce sa zic, e doar o chestie personala. Dar nu cartofi, fainoase.

La mine nu sta fix 69,5, in majoritatea zilelor oscileaza in jurul asteia cu plus minus 500 g - 1 kg. Dupa faza I de SB am stagnat la greu. Plus ceva probleme digestive declansate. Am bagat 2-3 zile de calorii mai multe ca sa iasa din incetineala si acu' pe perioada sesiunii si dizertatiei vreau sa ma incadrez in necesarul caloric, adica urmaresc sa nu ma ingras si cam atat. Si am grija la carbo, sa fie mai putini. Ma rog, si din cei mai ok.
Dara, mersi de inf...nu stiam ca avem si incarcatura glicemica pe forum..
asa o sa fac..ca am incredere ca ai studiat tu destul..40 g cereale...200 gr fructe..orez basmati cam 150 incerc..si sa vad cum merge asa..
ma gandesc ca daca incep asa..cand voi trece la SB faza I tot voi da jos..ca stiu ca apoi urmeaza alta stagnare..si nu prea o sa mai am ce sa fac dupa faza aia..asa ca incerc sa ajung pe la 80 asa..si apoi incep SB ca la carte..oricum e sanatos si pt IR...mie imi trebuie neaparat..
tie stiu ce iti tb acum la faza asta..sport la greu..si slabesti si frumos..dar esti tare ocupata perioada asta si nu ai timp de asa ceva..asa ca dupa examene te gandesti ce mai faci si cu restul de 5 kg( sa ajungi la max de normoponderal)..nu-mi fac griji ca reusesti..numia ca acum ai alte prioritati..si nu ai timp niic sa respiri.
daca mai am nelamuriri cu noul regim..apelez la tine..ca stiu ca te-ai documentat..o sa te tin la curent cum imi merge...te pupic si spor la treaba..iti tin pumnii
__________________
Un nou mod de viata!!!
claire35, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1758 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1241 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]