View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 13 apr 2012, 12:34:54
madalina24's Avatar
madalina24 madalina24 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iul 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 37
Date: 170cm, 58kg
Mesaje: 21
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal madalina24

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul

Buna,

Defineste sport.

Pot sa iti recomand si alergatul pe langa tenis. Cred ca in trei luni o sa ajungi la greutatea dorita. Nu am vazut alergator respectabil cu "picioare pline" si solduri grase. Soldurile, imi pare rau, nu ai cum sa le faci mai mici decat cu dalata, dar poti sa ajungi ca sa ai doar muschi si os prin zona aia fara stres prea mare. In functie de conformatie, unii nu scapa complet de colacei sau de grasimea de pe burta, 1 cm tot ramane si oricum nu vrem sa dam jos toata grasimea ca are si ea rolul ei, dar restul corpului o sa fie traznet.

Poti sa mai incerci si bicicleta, doar sa ai grija. Cauta sa pedalezi repede. Adica forta din pedala sa fie suficient de mica incat sa iti permita peste 120rpm la pedale.

Noroc,
q


Buna!Sa definesc sport exercitii la saltea+ banda sau bicicleta =toate in jur de o ora jum, uneori pana la 2 ore mai fac si exercitii pt brate!De alergat, alerg...astept sa se mai incalzesca putin , am alergat si anul trecut, nu ti imagina k stau si astept sa slabesc de la Dumnezeu
__________________
biscuite26
madalina24, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1042 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]